Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blekitna22iskierka

ocencie cos dla mnie bardzo bardzo was prosze:) spelniam swoje marzenia wlasnie

Polecane posty

Gość blekitna22iskierka

moim marzeniem bylo pisanie erotycznego bloga... mozcie ocenic czy pierwszy wpis buduje w odbiorcy dreszczyk emocjii?? Zaczynam pisac erotycznego bloga, chcialabym stopniooowo budowac napiecie, zeby opowiastki byly ciekawe , pele emocji... pobudzajace wyobraznie czytelnikow do granic. usmiech.gif http://goraca-iskierka.crazylife.pl nie ukrywam ze tez szukam odbiorcow moich historii :))

Gość gość
Ale masz kobieto ambitne "cele" . Swiat spada na psy.

Gość gość
Nie przeczytalam calego, ale wydaje sie marne. Nie wiem, gdzie ten erotyzm, jezyk trzynastolatki, emotikony... Nieciekawe.

Gość gość
"Magnesowalismy" boze jedyny kobieto skad ty sie urwalas?

Gość gość
przykro mi ale talentu niestety nie masz do pisania.

Gość gość
A może gołe focie zakryją beztalencie......

Gość gość
Pisz pisz pisz ile wlezie. Czyta sie gladko ale bez sensacji. Ale pisz, pisz. Lubie opowiadania erotyczne, choc fabula tego pierwszego pozostawia niesmak, przynajmniej u mnie. Z chlopakiem kolezanki...? Taka zwierzecosc ? Podobaja mi sie opowiadania erotyczne z udzialem meza i zony, sa takie, ale to tylko moja prywatna opinia.

Gość blekitna22iskierka
Krytyków również proszę jeszcze raz o pomoc,jakieś sugestie:) Za chwilę będą naniesione poprawki , a niedługo pojawi się druga część. Moim zamysłem było, żeby z każdą kolejną notatką było co raz więcej pikanterii, wstęp miał na celu jedynie delikatnie "podjarać" czytelnika. a teksty typu "magnesowaliśmy" miały być charakterystyczne dla mojego stylu pisania, inne, wyjątkowe... z czasem czytelnik przyzwyczaiłby się do nietypowych słówek, a mogłyby nawet spodobać się :) ? Fakt fakte wczoraj było to napisane pospiesznie, byłam przemęczona, przepracowana a zabralam sie za to dla relaksu.... chcialam zeby to byl moj relaks ;p a efektem przemeczenia narobilam bledow i troche "nakrochmalilam " ;)