Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks analny a ciaza !

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Dzis uprawialam seks analny z chlopakiem i z gory mowie, ze nie jestem nastolatka, ktora nie wie czy mozna zajsc w taki sposob w ciaze bo oczywiscie ze sie nie da. Ale mam takie zmartwienie, mam obsejse na punkcie ciazy, panicznie sie jej boje i nie jestem na to gotowa wiec wszystko mnie w tym temcie drazni. Mam dni plodne ktore dopiero sie zaczely uprawialismy seks analny bez prexerwatywy, moj mezczyzna nie spuscil sie, zalozyl gumke i uprawialismy seks analny i dopochwowy. Czy jest jakas mozliwosc zajscia w ciaze? Obawiam sie bo sa te dni plodne.. czy mozliwe ze moj chloapk mogl wypuscic soki i przenies je na prszerwatywie do pochwy.. nie smiejsmcie sie.. ciaza to najgorsze co mogloby mnie spotkac, pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
Jako doświadczona powinnaś wiedzieć,że mając prącia w dziurce decydujesz się na ciąże.Takie wiadomości bzykające się panny powinny mieć.Musisz popytać mamy odnośnie bzykania.

Gość kateeee73847374739
Taki zwyczaj nastal w Polsce, ze wszystko sie hejtuje :-) szkoda slow. Pani wyzej mysli chyba ze zablysnela wielka inteligencja, dogadujac dziewczynie. Przeczytalas, wysmialas to po jaka cholere to komentujesz dziewucho ? Wracajac do tematu i Twojego zapytania jak dla mnie szanse sa znikome, przypadki bywaja rozne ale natepnym razem po prostu zabezpieczaj sie dokladnie.

Gość kateeee73847374739
A jeszcze chcialam dodac, ze dobrze, ze dziewczyna sie przejmuje tym ze moglaby zajsc w ciaze, a nie robi sobie dzieci bez wiekszego przejecia, a jej myslenie polega na albo zajde albo nie, chybil trafil.