Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet 8lat starszy

Polecane posty

Gość gość

witam! co sadzicie o tak duzej roznicy wieku w zwiazku? dopiero co sie 'poznajemy' ale juz nas lacza silne uczucia. wiez niesamowita! i nie jest to w zadnym wypadku tylko pozadanie. jest milo, spotykamy sie czesto, duzo rozmawiamy. no ale... wlasnie-czy to nie jest za duza przepasc? czuje sie jak mloda gowniara przy nim i do tego strasznie niedojrzala... myslicie ze warto sprobowac cos zbudowac z taka roznica wieku? mieliscie podobne przypadki?

Gość przystojny nie znaczy męski
A czy on miał już kogoś/żonę? Ile macie lat?

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
nie mial. 23/30

Gość gość
ja mam faceta 7 lat starszego, mamy po 21 i 28 lat i powiem szczerze, że zaczyna mi to przeszkadzać. ale może to ja jestem jakaś dziwna :)

Gość takatamjedna2
Kochacie sie, wiec wiek nie ma znaczenia:) Oczywiscie ze spróbuj:)Znam wiele par z wiekszą róznicą wieku i są szczęśliwi

Gość gość
przede wszystkim naucz sie liczyc, bo 23/30 to 7 lat roznicy:P 7 czy nawet 8lat roznicy to zadna roznica, wiec gdzie tu widzisz jakas przepasc?

Gość Escobar997
ja znam wielu zjebów którzy siedzą o 4 nad ranem na kafe i wcale nie są szczęśliwi ;pcvpc;v;pc;vp;cpv;pc;v

Gość gość
Ja znałam wiele par z taką różnicą i później się okazywało, że wcale nie byli szczęśliwi. Jeden facet, mój bliski znajomy miał żonę osiem lat młodszą, ale zamienił ją później na kobietę młodszą o 12 lat, później się związał z młodszą o 10 lat, a teraz ma kobietę młodszą o 5 lat. Jakoś mu się nie udaje doczekać z żadną starości, mimo że młodsze, 12 lat różnicy to nie mało, a i tak przestał ją kochać.

Gość gość
A dlaczego 30-letni facet nie miał żony do tej pory? Ludzie zwykle szybciej znajdują kogoś, biorą śluby.

Gość gość
23 i 30 uwazam , ze to nie wielka roznica jesli macie podobne cele i poglady na zycie. Moj maz tez jest starszy i uklada nam sie super.

Gość gość
Do "ja mam faceta 7 lat starszego, mamy po 21 i 28 lat i powiem szczerze, że zaczyna mi to przeszkadzać. " > Co Ci w nim zaczyna przeszkadzać?

Gość gościowaaa
W psychologii ogólnie mówi się, że 7 lat to jest taka umowna granica jednego pokolenia, przy większej mogą pojawiać się "różnice pokoleń". Oczywiście wszystko zależy od dojrzałości tej młodszej osoby i wigoru osoby starszej. Mnie większość życia ciągnęło do sporo starszych, 12 - 18 lat i dopiero przed 30 coś zaczęło się we mnie zmieniać. Już nie wyobrażam sobie związku z "ojcem". Mam narzeczonego, który jest rok młodszy ode mnie, jest dojrzały psychicznie, odpowiedzialny a zarazem ma wigor i entuzjazm 20-latka, co myślę, że sprawi, że długo będzie młody ciałem i duchem :)

Gość samiec 007
gosciowa - po prostu lubisz rzadzic facetem. facet zawsze powininei byc starszy niz kobieta, z racje tego ze wolniej dojrzewa do pewnych spraw. do autorki topiku, nie patrz na innych patrz na siebie. Przede wszytkim sluchaj.:)

Gość gość
osiem lat różnicy to dużo nawet jak jest uczucie z biegiem lat różnica ta może stać się męcząca bo jednak jest różnica w myśleniu nie da się tego oszukać

Gość gość
nie polecam związków z dużą różnicą wieku maksymalnie do czterech lat

Gość gość
przeszkadza mi to, że on podchodzi pod trzydziestke i chciałby mieć już dzieci. ja uważam, że mam jeszcze dużo czasu. chciałabym dopiero tak za 10 lat. w tedy on będzie miał 38 lat a to znowu dla niego trochę za późno. w ogóle chciałabym mieć faceta młodego duchem i ciałem a czasem się czuje jakby był moim ojcem a nie facetem. wiecznie taki rozsądny spokojny po prostu nudny. nie mamy też wspólnych znajomych. czuje, że muszę szybciej dojrzeć do poważnego związku. zazdroszczę moim koleżankom, które mają młodych chłopaków.

Gość gość
są wolni faceci w wieku 30lat. i nawet Ci wspaniali., nie każdemu życie układa się do 25 roku życia. ja się dopiero co z nim poznaje ale widzę że jest cudowny choć ma trochę i wad. nie wiem... może i mnie ogarnie taki sporo starszy facet, może przy nim stanę się prawdziwą kobietą a nie tylko podlotkiem....

Gość malutka00
Od poltora roku jestem z facetem o 10 lat starszym. To zalezy jakie ma sie do tego podejscie, jak ktos jest dojrzaly

Gość gość
taka róznica wieku zaciera sie dopiero po 35+ wczesniej moze was wiecej dzielc niz łaczyc

Gość gość
Z DOSWIADCZENAIS WOJEGOW IEM ZE ZA DUZA ROZNICA;ALE JAK CIE TAK NAPREAWDE KOCHA; to go sprawdz czy cie kcoha czy talko sexxxxxxxxxxxxx*U che z toba, i bedzeisz wiedziala,

Gość gość
jakby chciał sexu to już by to zrobił. trochę go nakręcałam niechcący ale mówiłam nie. i rozumiał, przestawał. choć mi też łatwo nie było ;) wiem, że niedługo ulegnę ale chciałabym się lepiej z nim poznać zanim to zrobię... więc chyba nie o sex tu chodzi. mam taką nadzieję. pisze, spotykamy się, kwiatki mi daje, kolacje robi... nic tylko zacząć kochać :)

Gość gość
ja miałam starszego 10 lat. wtedy ja 19 On 29.. i zerwał ze mną. Niby na początku mu nie przeszkadzało, mowil, ze nie widzi roznicy. Teraz jednak zerwał bo nie widzi we mnie partnerki ''na przyszłość'' sam mega dojrzały nie jest, no ale cóż. Późno sie obudził.

Gość malutka00
gosciu z 16;22 a ile byliscie razem?? Ja teraz tez mam 19 a on 29...

Gość gość
nie no 8 wydaje mi się dużo, ale 10!? mówiłam, że nigdy starego faceta-no i się doigrałam swoim gadaniem :)

Gość gość
mam męża 8 lat starszego , znamy się 10 na początku wielka miłośćitd teraz ja mam 32 on 40 i niestety coraz bardziej odczuwam różnicę wieku, nie polecam

Gość LaURkaaa225588
znam malzenstwo gdzie jest 9 lat roznicy i sa juz po slubie 30 lat :)

Gość gość
Znajomych dzieli 11 lat i są bardzo szczęsliwym małżeństwem.

Gość gość
11.02.14 x w czym tą różnicę odczuwasz? :D

Gość gość
samiec 007 Jak masz taka teorie, ze mlodszy jest be i swiadczy o checi rzadzenia to tak samo z facetami ktorzy sa wiele starsi od partnerek to znaczy, ze zalezy im na rzadzeniu mlodsza i glupsza i na seksie i sa ogolnie zakompleksieni bo latwiej zaimponowac smarkulce niz kobiecie w swoim wieku