Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAAAMILEK

Czy był ktoś z was kiedyś związany z partnerem partnerką nie atrakcyjną

Polecane posty

Gość KAAAMILEK

Oczywiście chodzi o przypadek taki że np. spotykam się z dziewczyną która w moich oczach nie jest atrakcyjna, natomiast bardzo ją lubię i miło się spędza z taką osobą czas, czy takie coś ma sens?

Gość gość
Nie. Brzydale nieraz do mnie podbijają, ale nic z tego.

Gość gość
Co ci w niej nie odpowiadało?

Gość gość
Jak bardzo się różniła od twojego ideału?

Gość KAAAMILEK
2014-02-10 08:56:52 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery serio bierzecie na powaznie kogos kto wpisuje sie jako "kamilek"? A co w tym dziwnego? pytanie jak każde inne, czym się różni od ideału mojego? Nie ma zbyt fajnej figury, z twarzy jest w miarę ok :).

Gość gość
Jeśli jej figura jest np. odwrotnością twojego ideału to jesteś debil, że się z nią zadajesz. Kamilek ;)

Gość litów
Ja miałam chłopaka obiektywnie nieatrakcyjnego. Czymś mnie ujął, fajnie się gadało, dobrze się przy nim czułam. Po jakimś czasie zaczął mi się podobać i wygląd nie miał już znaczenia.

Gość KAAAMILEK
2014-02-10 09:13:18 [zgłoś do usunięcia] litów Ja miałam chłopaka obiektywnie nieatrakcyjnego. Czymś mnie ujął, fajnie się gadało, dobrze się przy nim czułam. Po jakimś czasie zaczął mi się podobać i wygląd nie miał już znaczenia. Ale chyba z kobietami jest inaczej... faceci bardziej patrzą na figurę

Gość gość i
ano patrzą,tylko powinni być szczerzy,ze im się kobieta nie podoba,ze za gruba,za stara i w ogóle... tak był ktoś,on ze mną choć w jakimś tam sensie jestem "atrakcyjna" ,ale nie dla każdego.

Gość litów
Bzdura, kobiety też zwracają uwagę na urodę. Lubię bardzo szczupłych mężczyzn, a on miał nadwagę. Był mało męski. Jedyne co miał ładne to nogi. Był całkowitym zaprzeczeniem tego co lubię w mężczyznach. Nie był jednak jakoś potwornie brzydki. Wyglądał sympatycznie. Myślę, że jak w pewnym momencie wchodzą w grę uczucia, to nawet i brzydota staje się urocza.

Gość litów
Myślę jednak, że już na samym początku czuje się, że ktoś jest nieatrakcyjny, ale budzi takie uczucia, że chcemy się przełamać i nie czujemy niesmaku. A z kolei inna nieatrakcyjna osoba, tak nas od razu odrzuca, że myśl o jakimkolwiek kontakcie fizycznym jest obrzydliwa. Wtedy nie ma co zmuszać się na siłę bo i tak nic z tego nie będzie.