Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baardzo jasna oprawa oczu

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo jasną oprawę oczu.. taką, że doslownie bez makijażu (średniego, bo mały też nie pomaga) one znikają, bo są w dodatku małe.. henna na rzęsy pomaga tylko odrobinę na dolne, bo górne mam króciutkie i w ogóle nie podkręcone.. myślałam nad makijażem permanentnym,co myślicie o takiej opcji? Warto?

Gość gość
up

Gość gość
Nie, nie warto. Może masz małe oczy ale co innego możesz podkreślić. Nie maluj za mocno oczu, bo znikną w tonie makijażu.

Gość Zalotkarzęsotka
Nie warto robić permanentnego! Natomiast warto zaopatrzyć się w zalotkę. Mam ten sam problem co Ty. Odkąd używam zalotki jestem zachwycona. Zalotką podkrecam moje krótkie proste rzęsy i potem maluję i wyglądają super! :-)

Gość gość
Mam zalotkę, ale ona niewiele daje. Siedzę czasem nawet z 5 minut z nią i i tak rzęsy opadają (a podgrzewam ją). Myślałam żeby sobie kupić odżywkę Revitalash, tą za 300 zł

Gość gość
A revitalash miałoby na moich rzęsach duuże pole do popisu. Bez makijażu jakbym w ogóle ich nie miała :)

ja też polecam odżywkę! zdecydowanie... u mnie było to samo a trwały efekt uzyskałam dopiero po odżywce beauty lash pro :) jest tańcza niż te revity i mi przynajmniej bardziej pasuje i mniej drażni :) spróbuj koniecznie i podziel się efektami :)

Gość madziapanek
Dziewczyny! Mialam dokladnie ten sam problem. Jestem blondynka i bez pomalowania rzes wygladalam, jakbym w ogole ich nie miala. W koncu zdecydowalam sie na przedluzenie rzes metoda 1:1 w Secret Lashes (secretlashes.pl). Jestem bardzo zadowolona! Mam teraz dlugie, geste rzesy, ktore widac - no i moj wzrok przyciaga wzrok facetow ;) Serdecznie polecam!