Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was jest szczesliwy ???

Polecane posty

Gość gość

Co wam daje poczucie szczescia ????

Gość gość
Jestem, bardzo!

Gość gość
Co wam daje poczucie szczescia ???? Ja bylam szczesliwa , ale one jest ulotne !!!!

Gość gość
Poczucie bezpieczeństwa, tego, że nawet jak mam zły dzień to i tak czuję, że dam radę z wszystkim.

Gość gość
Aco wam daje poczucie bezpieczenstwa ????? ZUS , praca ???? Co wam daje poczucie szczescia i bezpieczenstwa - wyplata rodzicow ??? babina renta ???

Gość gość
Ja jestem :) w sumie czemu mam nie być? mam kochającego męża, fajnego, zdrowego synka, a to już bardzo dużo :) poza tym mam co jeść, na jakąś rozrywkę też mnie stać, tyle, że mieszkanie muszę wynajmować, ale w całkiem komfortowych warunkach więc nie jest źle :)

Gość gość
Inwestujesz w rodzine , i ona zabiera ci czas i cie pochlania , a wiesz jak malo trzeba zeby to sie zachwialo ???? Masz racjie to ci daje szczescie , ale nie bezpieczenstwo.

Gość gość
Moje bezpieczenstwo , to duza rodzina , zgodna rodzina , dzieci i wnuki . To Cale moje szczescie reszta sie nie liczy.

Gość gość
Poczucie bezpieczeństwa daje mi miłość mojego chłopaka i rodziny, zdrowie, to że wszyscy o siebie dbamy i żyjemy bez konfliktów, moje plany na przyszłość i to że mogę je realizować studiując dziennie kierunek o którym marzyłam od 4klasy podstawówki i na który było trudno się dostać, dorywcza praca, która daje mi praktykę w zawodzie, to, że moi rodzice dobrze zarabiają i że zawsze mi pomogą.

Gość gość
poczucie bezpieczeństwa mogę jedynie dać sobie sama ;) w tej kwestii najistotniejsze są finanse, bo niestety pieniądz steruje światem, więc aby w tej kwestii czuć się stosunkowo bezpiecznie zadbałam o swoje wykształcenie, aby nie musieć tyrać za grosze i mieć możliwosć zapewnić sobie oszczędności na czarną godzinę - gdy mam to zapewnione to mogę skupić się na tym co najważniejsze, czyli szczęściu rodzinnym i samorealizacji, bo to daje mi właśnie poczucie szczęścia.

Gość gość
ja bym była szczęśliwa, gdybym dostała pracę na pół etatu z UMOWĄ i 100% wypłacalności...

Gość gość
A rodzona nie daje wam poczucia bezpiczenstwa.

Gość gość
rodzina? sama w sobie? nie mając co włożyć do gara milością się nie wyżywimy więc ciężko tu mówić o bezpieczeństwie ;) to właśnie my jako rodzice staramy się zapewnić to poczucie dzieciom, ale jako dorośli ludzie nie oczekujemy już tego od rodziców.

Gość gość
Sama atmosfera rodzinna powinna dac czlowiekowi szczescie , dlaczego szczescie daja tylko wartosci materialne ???? Kieds bylo inaczej .

Gość gość
ale szczęście a poczucie bezpieczeństwa to osobne sprawy - rodzina daje mi szczęście, oczywiscie - ale poczucie bezpieczenstwa daje stosunkowo pewne "jutro", a to niestety cieżko sobie zapewnić bez pieniędzy