Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana na maksa

bolesne miesiączki

Polecane posty

Witam, od wielu lat mam dość bolesne pierwsze i drugie dni każdej miesiączki. Biorę tabletki jednak one pomagają tylko maksymalnie na godzinę. Znacie może jakieś skuteczne 'domowe' metody pozbycia się albo chociaż złagodzenia bólu? Przy okazji może znacie też jakiś sposób by miesiączka skończyła się jak najszybciej? Zawsze trwa u mnie do ok. 6 dni, a sytuacja w jakiej teraz jestem wymaga pozbycia się miesiączki za 4 dni. Proszę o rady.

Gość gość
zażywaj ibuprom - zmiejsza krwawienie - dodatkowo jak boli no spę rozkuraczjąco - długości nie zmienisz - jedynie intensywność podobno ibupromem można

Gość gość
Jak ja Ciebie rozumiem... Jestem już załamana. :( Wczoraj praktycznie wcale nie wstawałam, taki ból, a dziś też poleguję, na szczęście mam wolne.

No-spa właśnie totalnie na mnie nie działa. Hm, mówisz, że ibuprom zmniejsza krwawienie, a ja wolałabym je zwiększyć, bo chyba wtedy szybciej może skończyć się ten silny i za 4 dni byłaby już końcówka.

Gość gość
brałam swojego czasu Apo-Naproxen 2 z tymże on jest na receptę.

Potrzebowałabym sposobu, który nie będzie wymagał wizyty u lekarza, gdyż teraz byłoby to dla mnie kłopotem. Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?

Gość gość
na to zeby krwawienie było silniejsze dobre są gorące kąpiele

Spędziłam ponad 40 minut w wannie z gorącą wodą, brzuch wtedy zupełnie nie bolał, jednak nie mogę przecież cały dzień siedzieć w wannie, kochane, proszę znacie jeszcze jakieś metody?