Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sierotka ma Rysia

Wyniki HCG a ciąża. Są wiarygodne? Bo wydaje mi się, że nie!

Polecane posty

Gość gość
Prawda jest taka ze mozesz niebyc w ciazy ale zarodek moze sie jeszcze zagniezdzic, po prostu za szybko zrobilas test i wyrzucilas w bloto 25 zl.... To tak samo jakbys poszla zrobic test na drugi dzien po wspolzyciu -nic by tobie to nie dalo. Poczekaj czy dostaniesz okres a jak nie to wtedy zrob test jezeli wyjdzie pozytywnie to wtedy idz na bete i jak wyjdzie ciąża to wtedy umawiasz sie do gina. Taka jest kolejnosc.

Gość gość
Tak, w ciazy najlepiej nie brac zadnych lekow. Ja ani razu nie bralam nic przeciwbolowego nawet paracetamolu, naprawde da sie... Powodzenia

Gość gość
Możesz być w ciąży. Za wcześnie zrobiłaś badanie. Poczekaj 5 dni i zrób nawet sikańca.

Gość gość
Moim zdaniem jakbyś nie była w ciąży, to wynik wyszedłby o wiele niższy, np. 2 lub nawet <1. A 6,3 to daje małe nadzieje na to, że zarodek dopiero się zagnieździł i dopiero zaczął produkować HCG. Za dwa dni powinien poziom HCG wzrosnąć. Jeśli spadnie, to znak, że ciąży nie ma.

Gość gość
beta hcg jest zrobiona za wczesnie,po co robic w 25 dniu cyklu jak cykle sa 30 dniowe?z drugiej strony ja 3 dni przed miesiaczką miałam bete 46,6 tez cykle 30 dniowe ale 5 dni przed miesiaczką zrobilam test sikany i byl pozytywny dlatego potwierdzilam betą wg norm twojego laboratorium w ciązy nie jesteś ale powtórz test za 48 godzin i wtedy bedziesz miala jasnosc.jesli beta nie wzrosnie tzn ciazy nie ma

No właśnie wg norm...... Ale z jednej strony laboratorium podaje, że poniżej 10 to brak ciąży, a wcześniej pisze, że ciąża 0,2-1 tydzień: 5-50 Więc kompletnie nie wiem, jak rozumieć wyniki od 5 do 10.!!!!!!

Gość gość
Może być, że wyniki 5-10 mieszczą się w granicach błędu i takie wyniki należy po 2-3 dniach powtórzyć.

Gość gość
jak nie chcesz przepłacać to zrób za 2 dni test ciążowy o czułości 10. w tesco:pepino test paskowy. Jeśli wyjdzie druga krecha to będziesz wiedziała, ze coś jest na rzeczy, jeśli nie - pozozstaje czekać albo zrobić betę. Ale test tańszy od bety.