Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam Mackiewicz

Na nudę i smutki poemat krótki :)

Polecane posty

Dzis na kafe nudą wieje Nie ma żartow i zabawy Więc ja sobie wierszyk skleje By tu rzucić żarcik klawy Jest i wątek o ubrankach O miłości, wychowaniu I o ciążach i kochankach Nawet o dziecięcym sr.aniu Choć bobasy są nam miłe Przenajmilsze, wychuchane! Oderwijmy się na chwilę I wypijmy wina dzbane-k Może ruszyć temat miły Kto alkohol jaki lubi Czy byście się po nim biły? Czy jest miły bliźni drugi? I o libido nie zabraknie Pytań krótkich i na temat czy każda z was tu seksu łaknie czy to dla was jest dylemat? Albo wczasy wspominajmy Swym wspomnieniom ujście dajmy Góry? Morze? Czy zwiedzanie? Czy na Marsie lądowanie? Może być fantazji kapka Żeby nudą znów nie wiało Bo na powieść zawsze chrapka I fantasy nigdy mało :) Mogę wiersz ten kleic jeszcze Wieczór, noc***później trochę Tak - bo jestem kafe-wieszczem I chcę zmieniać tę epokę!

Gość gość3
na górze róże na dole mole, a my się kochamy jak dwa babole :D

Gość ex_debill_znowu_po
Nawet człek nie czuje Jak się tu marnuje;)

kafe pada, dupa blada nudą trąci, trza tu zmącić komuś świnie podłożyć nędzne provo założyć

matki polki tu siedzą o teściowych biedzą o cycach jakiś gadają wulgaryzmami zapodają

Twój ośmiozgłoskowiec też całkiem spoko Prawie jakbyś mnie igłą w oko Ale ja siły mam niewyczerpalne I zaraz tu nowy poemat walnę :D

dawaj poemat adamie licze,że sie nie załamie wszak talent u mnie taki sobie może sobie wstydu nie narobie

Gość gość
Niepotrzebnie narzekacie, w malkontenckim tym temacie.

Gość gość
lubię to

Gość wifigdańsk
mistrzowsko!! brawo!! :) a ja przypomnę takie piękne polskie powiedzonko zapomniane a szkoda bo ponad czasowe Jakoby też rok bez wiosny mieć chcieli, którzy chcą,aby młodzi nie szaleli. :)

oo to już na wspólnej leci trza do szafy schować dzieci teraz czas jest kury domowej i rozrywki niskopoziomowej

Gość taksobienapisze
Hola hola jest reklama Więc ja wzywam tu Adama!

Adamie, Adamie nie przychodź już po reklamie :P

Gość taksobienapisze
Dobra, koniec tego seansu Więc potrzeba tu niuansu Dawć rymy drodzy moi Bo nam dzisiaj tak przystoi

Gość 2134454
M jak miłość teraz leci Adam pewnie nic nie skleci Skończy się seriali gama Można liczyć na Adama

Adamie ty stary dziadu chodź udzielić nam wywiadu Literat z ciebie pierwsza klasa niech twa gwiazda nie wygasa