Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krawienie z odstawienia.

Polecane posty

Gość gość

Biorę tabletki antykoncepcyjne. I miałam przez ostatni tydzien krwawienia miedzymiesiączkowe, wczoraj dostałam tzw krwawienie z odstawienia i dzisiaj już nic.. czy mam sie ni obawiać, że to ciąża?

Gość gość
pomoze mi ktos?

Gość omgomgoomgomgogmog
skoncz...

Gość gość
ze co?

Gość omgomgoomgomgogmog
to po co odstawilas skoro boisz sie ciazy, a swiadomie wspolzyjesz? i teraz glupie pytania na forum :O

Gość gość
nie odstawiłam!!!!! Boże! Chyba w tabletkach musisz mieć przerwe 7 dniowa.. I to jest własnie tzw krwawienie z odstawienia..

Gość omgomgoomgomgogmog
to zle cie zrozumialam :O nigdy nie trulam sie tym szitem i na pewno nigdy nie bede 🖐️

Gość gość
aha.. Może ktoś pomoże, kto się orientuje?

Gość gość
jak ciąża ,żadna ciąża miałaś plamienie czy krwawienie występujące często przy tabs anty a teraz dostałaś okres a że skąpy no cóż zdarza sie ja zawsze miałam okresy bardzo skąpe a teraz przy tabsach to już praktycznie mam plamienie a nie krwawienie więc u ciebie też złego się nie dzieje ,dzisiaj nie masz bo zniknęło a jutro może się z powrotem pojawić ,ja tam mam.

Gość gość
wiesz co wydaje mi sie, że te krwawienia miedzymiesiaczkowe po prostu wszystko już "wylały", bo miałam dość mocne.. A że skonczyły się akurat w dzien, w którym przestałam brać tabletke, jak zawsze, to myślę, że te krwawienie z odstawienia może być takie skąpe.

Gość gość
Krawienia z odstawienia bardzo często są skąpe i trwają krótko. Nie martw się,jest wszystko ok