Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bebetto Nico Plus ktora ma i moze sie wypowiedziec

Polecane posty

Gość gość

chcemy kupic wozek Bebetto Nico Plus. Czy warto? Czy jesteście zadowoleni z wyboru? Na jaki fotelik do tego się zdecydowaliście?

Gość gość
mam solaris jestem zadowolona, sa bardzo podobne. fotelik maxi cosi

Gość gość
też myślałam o tym wózku, ale wydaje mi się, że w spacerówce pasy bezpiecz, są dość wysoko i jak wsadzę małe dziecko czyli ok 6-7 mc, to szelki będą dużo nad głową. Czy mam rację ? W innych wózkach są niżej.

Gość gość
Up

Gość gość
mam bebetto nico spacerówkę, użytkuję od 6 m-cy i jestem zadowolona, dobra amortyzacja, dużo osób skarżyło się na zsuwającą wkładkę - teraz jest ona przypinana na rzep, co do gadania typu dziecko latem się poci, przy 30 stopniach w każdym wózku dziecko się spoci, ja pewnie też miałabym mokry tyłek, dużą zaletą wózka jest długa budka, która dobrze chroni przed wiatrem, deszczem, śniegiem, nie ma regulacji barierki co na pewno jest wadą, pasy są wysoko ale też bez przesady.

Gość gość
ale na pewno nie są nad głową:) i nigdy nie były, przynajmniej u mojego dziecka, przeszłam na spacerówkę gdy dziecko miało 7 m-cy, przez ok. m-c woziłam na płasko.

Gość gość
a co do fotelików to można cybex aton II, maxi cosi. jeśli macie jeszcze jakieś pytania odnośnie wózka to chętnie odpowiem.

Gość gość
Czy w spacerówce dziecko dopiero co siedzące się nie zsuwa do przodu? Nie widziałam go jeszcze na żywo, ale jak na razie jest na 1 miejscu w wyborze wózka, ale zastanawia mnie jak jest w utrzymaniu czystości? Czy zostają np po deszczu zacieki? łatwo się go czyści?

Gość gość
podbijam

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość
I jak z wielkością gondoli? Podobno trzeba dużą wybierać, żeby starczyła na jak najdłużej...

Gość gość
witaj.Ja mam nico spacerowkę i odradzam ja.wejdz na bangla.pl i poczytaj opinie,tez tam pisalam.więc moje wrazenia;spacerowka b.ładna,super się prowadzi,koła pompowane,ciezka ale płynnie jedzie,mozna jedna reka pchac.to tyle z plusow.minusy-zle wszyty pas kroczny,za daleko,moj syn i nne dzieci sądząc po opiniach,nie siega do pałaka rączkami,trzyma na nim nogi.oparcie nie ustawia sie calkiem do pionu,przez co dziecko w tym wozku zamiast siedziec to pollezy,nienaturalnie wygięte,zjezdza poprostu z siedziska stelaz-ja mam w kol srebrnym masakrycznie sie rysuje,mam wozek od kwietnia,bardzo dbam o niego a wyglada jakby z 2dzieci juz uzywalo,rysuje się w oczach poprostu jak masz ustawione siedzisko przodem do siebie to jest ok,jak ustawisz,zeby dziecko siedziało przodem do kierunku jazdy,ciezko opuscic oparcie,wyglada to tak,jakby bylo za duze i haczy o bude,o stelaz ,ja sie z tym szarpie bo syn 11mcy i nie chce tylem jezdzic jak rozlozysz na plasko ,a dziecko np spi,wozek po prostu sie wywraca,moj jak juz usnie spi na polsiedzaco, buda fajna,rozkladana do palaka,ale dla malych dzieciaczkow,starszemu jak siedzi nie rozlozysz,bo nic nie widzi i sie drze wozek niby do lat 3,moj ma 11 mcy i 11kg,i juz jak siedzi nogami siega do konca podnozka,jak lezy glowe ma na samej gorze oparcia,a i tak nogi na koncu jw syna przesadzilam jak mial 6mcy,jak lezal wozek byl ok,teraz to klnę na czym swiat stoi,kilka razy odkrecily sie srubki przy budce,pogubilam,maz musial dorabiac sciaga mi w prawo,mocno jak są zablokowane koła by nie skrecaly syn mi placze w tym wozku,zaluje,ze go kupilam,stracilam 800zl,a na wiosne i tak musze kupic inny,zime jeszcze w tym przejezdzimy choc nie wiem ,jak bedzie jak zalozymy pokrowiec,bo zapina sie go wysoko i obawiam sie,ze syn nie bedzie nic zza niego widzial a,i moj syn bardzo czesto uderza glowa,w te plastiki okragle-mocowanie budki,zwlaszcza jak wychyla sie by obejrzec za czyms, na plus material,nie przemaka i dobrze sie czysci,my mamy blekitny kolor,ostatnio czyscilam budke od lapek syna,sciereczka i sama woda i wszystko ladnie zeszlo ja zaluje zakupu,szkoda kasy na ta spacerowke,jestem wsciekla bo i tak musze kupic inny wozek,a mialam nadzieje,ze ten starczy juz do konca,nie wiem jak wieksze dzieci sie w nim mieszcza jak masz jeszcze pytania pisz,bede tu zagladac.i dodam,ze na moim osiedlu kobietka miala nico 2w1,diecko pare mcy starsze od mojego,w spacerowce wozila tylko przez lato,a teraz widze ze ma juz inna,widac tez jej nie pasowala,duzo rzeczy wychodzi podczas uzytkowania i nikt wam podczas zakupu o tym nie powie