Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda wrzesień

Szycie sukni ślubnej KRAKÓW

Polecane posty

Gość młoda wrzesień

Witam dziewczyny, do końca marca muszę zamówić suknię ślubną. Ślub mam we wrześniu. Obecnie jestem na etapie poszukiwać tej jedynej, idealnej - jednak zdążyłam się już zorientować, że ceny są bardzo różnej rozpiętości. Postanowiłam więc uszyć swoją wymarzoną suknię ślubną. Bardzo Was proszę o namiary dobrej krawcowej z Krakowa lub okolic Krakowa. Cena jaką chciałabym wydać to do 2000zł. Jeżeli macie fajne adresy, to piszcie proszę, bardzo mi pomożecie :)

Gość Bezrobotna z Małopolski
byle nie u słynnej pani Obajtek. Nie tylko chamska w obyciu, ale przede wszystkim szyje z dennym materiałów. Suknie wyglądają tandetnie itp. pozdrawiam i życzę pięknej ślubnej :)

Gość młoda wrzesień
Dziękuj***ardzo, zdążyłam się już zorientować, że kobieta robi suknie ślubne hurtowo, podobno jest wielką "artystką" a obraża wszystkie klientki. Nie dziękuje :) Szukam czegoś lepszego !

Gość młoda wrzesień
i jak ? nikt nie ma namiarów dobrych krawcowych ?

Gość gość
Za 2000zł znajdziesz coś pięknego w salonie. Nie radzę szyć sukni... a co gorsze nie radze kupowac przez internet na tych wszystkich chinskich podrabianych stronach. Na zdjeciach suknie za kilka tysiecy a cena 200 euro :) przychodzi szmata, ze wstyd to na siebie zalozyc a co dopiero na slubie sie w tym pokazac :)

Gość gość
do tej ceny znajdziesz coś ciekawego w salonie także udaj się na łowy a wszelkie poprawki również naniosą w salonie będzie to bezpieczniejsze

Gość gość
Witam Ja osobiście nie szyłabym sukni ślubnej jest wiele salonów sukni ślubnych wiec na pewno zdecydowałabym się na kupno gotowej. Może moja spodoba się Tobie mam do sprzedania w komplecie toczek bolerko !! Zobacz ?

Gość młoda wrzesień
tzn. ja już chyba znalazłam tą jedyną suknię, oto link : http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Allure,9121,2014,item,22501.html problem polega na tym, że nie mogę jej obecnie nigdzie znaleźć w salonach, a jeżeli już.. to przeczytałam na internecie, że jej koszt to ok. 5000zł na co mnie nie stać... Mierzyłam podobne fasony i jest dla mnie idealna, dlatego zastanawiam się nad uszyciem takiej samej

Witam. Jeżeli nie znalazła Pani jeszcze sukni, proszę napisać do Nas maila i poprosić o katalogi, być może coś się Pani spodoba. Jesteśmy producentem sukien ślubnych i wieczorowych, wiec możemy zrealizować także Pani projekt. Mamy bardzo konkurencyjne ceny. suknieagnieszka.biuro@vp.pl Agnieszka