Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny chłopak 24

W piątek odbiorę sobie życie

Polecane posty

Gość samotny chłopak 24

Moje życie nie ma sensu, w piątek skończę z tym raz na zawsze!

Gość gość
Ktoś kto chce ze sobą skonczyc robi to po prostu a nie wypisuje glupoty.

Gość Felixtus
czy planujesz skok na kant własnego kindybała ?

Gość gość
nie rob tego!!!!! na pewno jestes bardzo przystojny, moj kolega zabil sie jako 13latek, byl taki przystojny, dobry, madry, jak on mogl to zrobic, wstaw swoje foto, zobaczysz,ze szybko przestaniesz byc samotny nie opędzisz sie od kobiet :)

Czy nie masz z kim porozmawiać? Nie szkoda Ci młodego życia? Zamiast wyjść do ludzi, to myślisz o takich strasznych sprawach?.Opamiętaj się! Porozmawiaj z rodzicami, albo z kimś kogo darzysz zaufaniem.Przecież tylko tchórze myślą o samobójstwie! Jutro będzie lepszy dzień, ja Ci to mówię.Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Życie większości ludzi nie ma sensu, a jednak się nie zabijają ;-).

Gość samotny chłopak 24
po co żyć jak nikogo nie mam? tylko się męczę w tym nędznym żywocie :(

Gość gość
Nie zapomnij o mnie w testamencie

Gość Ale to już było
Zgłoś się do psychologa, porozmawiaj, na pewno C***omoże.Odebranie sobie życie nie jest rozwiązaniem.Mnóstwo ludzi ma problemy i jakoś sobie radzą.

Gość samotny chłopak 24
Bo nie mam co robić tylko łazić po psychologach, którzy i tak mają wszystko w d***e.

Gość gość
odebralam sobie zycie,a teraz zaluje.

Gość gość
nie zrobisz tego, bo to wymaga ogromnej sily, ktorej nie posiadasz🖐️

Gość gość
Krzyż na drogę, chu/j Ci w doopę i kotwica w plecy ;)

Gość gość
koles wez sie opamietaj, ludzie maja nie takie problemy a nie mysla tak jak Ty.. tez nikogo nie mam a nie mysle o odebraniu sobie zycia wez sie ogarnij

Gość gość
nie!!! nie rob tego!! w piatek jest premiera 'zimowej opowiesci' w kinach, nie mam jak obejrzec, bardzo chce by ktos mi opowiedzial ten film :( http://www.filmweb.pl/film/zimowa+opowieść-2014-645341

Gość gość
Kurcze jak to jest .Jedni walcza o zycie ,cierpia bole ,brak kasy na leki ,czekaja do onkolga pol roku a potem modla sie o cud a tutaj ....ech ludzie opamietajcie się .Jest tylu samotnych na swiecie ,maja pasję ,realizuja sie w wolontariatach i zyją ....

Gość gość
zadzwoń na tel zaufania, proszę, do psychologa mozna isc na nfz, daj sobie szansę, walcz o siebie, ludzie walczą o życie, a Ty taki młody, wiesz, że dusze samobójców cierpią, bo pogardziły wielkim darem życia? chcesz, żeby ktoś zadzwonił na policję i zabierze Cie karetka?

Gość gość
musisz pracować nad sobą, nad miłością do siebie, wybaczaniem, pozytywnym myśleniem, zobaczysz, że małymi kroczkami dasz radę, jest tyle do cieszenia się, np. masz wzrok, dach nad głową, masz kogoś bliskiego? wiesz co Twoi bliscy by przeżywali gdybyś to zrobił?

Gość gość
Pomodlę się o Ciebie, Ty też się módl, musi Ci zależeć na sobie!!!! tel zaufania mają też maile, możesz napisać jeśli wstydzisz się zadzwonić, poszukaj w necie

Gość samotny chłopak 24
r***** mi się chce a nie mam kogo

Gość gość
z jakiego jestes miasta ?

Gość samotny chłopak 24
Z Janowa Lbl

Gość gość
moj maz chcial sie zabic zabic zanim mnie poznal.byl przed 30 rokiem zycia, tez byl samotny. nikt go nie chcial. nie moge uwierzyc ze tak wspanialy czlowiek mnie pokochal, codziennie dziekuje Bogu za niego. nic sobie nie rob. poznasz kobiete ale musisz sie uzbroic w cierpliwosc. mysl o tym ze ona gdzies jest, ze uczy sie albo chodzi do pracy i z kazdym dniem jest bluzej do spotkania...chocby to mialy byc 3 lata. warto czekac.

Gość gość
dlatego ze ktos wymyslił tego dnia serduszka z piernika i trzeba sobie laurki wreczac jak chcesz sie koniecznie zabjac ooo to moze proponuje 11 listopada albo 2 maja miej fantazje jak szalec to szalec w takie głupie amerykanskie swieto echh wymysl cos lepszego

Gość gość
moj mąż byl bardzo wrazliwym, uczuciowym, dobrym czlowiekiem a kobiety takich facetow nie chca. ja o takim marzylam bo wiele zlego zaznalam od poprzedniego. przyjdzie czas i dla ciebie. obiecuje.

Gość gość
bla bla bla prowokacja

Gość gość
my z mezem akurat nie obchodzimy tzw. walentynek....kazdy dzien jest jak walentynki. chlopie trzymaj sie. twoja kobieta gdzies teraz funkcjonuje. wyobrazaj ja sobie.

Gość gość
prowokacja czy nie moze kiedys ktos to przeczyta i pojmie ze. nie warto odbierac sobie zycia.