Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edzitaaa

pierwszy chłopak

Polecane posty

Gość Edzitaaa

hej mam 17 lat ,ostatnio zaczełam sie spotykac z chłopakiem no i dzis wyszło ,jestesmy razem! wszystko pieknie super ale.. nigdy nie miaam faceta zawsze byłam sama,czesto sie umawiałam ale nigdy do niczego nie dochodziło no i chciałam was prosić o rady, jakieś podstawy (oprocz np że mam nie robic problemów o byle co bo jestem naprawde ogarnięta :) ) i zastanawiam sie jakie narazie postawić granice np.pozwolic trzymac mu ręce n a tylku jak sie całujemy ? bo naprawde nie ma pojęcia :c

Gość Amanda0000
Ja w wieku 15 lat miałam pierwszego poważnego chłopaka i jesteśmy do dziś razem szczęśliwi. Już po 3 miesiącach do czegoś doszło i nie jestem z tego dumna, ale było to tylko macanie i po tym razem uznaliśmy, że to było za wcześnie itd. Pierwszy raz było po 1,5 roku. Miałam 17 lat. Myślę, że z takimi rzeczami należy zaczekać tak z rok. Sprawdzić czy facetowi zależy itd. i potem można się posunąć dalej, kiedy będziecie się już w miarę dobrze znali, chociaż ja dopiero po ok. 3 latach mogłam tak szczerze sobie powiedzieć "tak znam dobrze mojego chłopaka".