Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rower

Polecane posty

Gość gość

Chcemy kupic corce rower w tym roku. Będzie miała półtorej roku. Czy ktoras z mam chwali sobie jakiś konkretny rower ? Moglybyscie wstawić link bądź dokladna nazwe wpisac ? Dodam, ze chodzi mi o rower trojkolowy taki aby miał podstawke pod stopy bo nie wiem czy nasz len będzie chciał sam pedalowac i żeby była raczka. Dziekuje za pomoc.

Gość kelner z Luizjany
koleczka w Y?

Gość gość
Polecam puky wutsch a na dwa lata puky laufrad. Unas syn smiga.

Gość gość
Czepiasz się.. Nie znam się na tym chodzi mi o to aby jedno było z przodu kolko. Sprawdze ta firme, ale chciałabym więcej propozycji

Gość gość
Pisalam, ze na 3 kolach z podstawka na nogi i raczka do prowadzenia, a nie biegowy.

Gość gość
Oprocz biegowego many kettler z raczka malo uzywany:)

Gość gość
trójkołowy polecam smart trike są różne modele ,mój ma akurat recliner jest od od 6+ ma wszystkie zabezpieczeni blokada w pasie ,szelki ,odchylane siedzisko ,podstawki na nóżki ale wam już nie będzie to wszystko potrzebne bo dziecko starsze ,smart ma sterowanie kierownicą potem ten uchwyt można zdjać i dziecko samo jedzie , są,blokady pedałów żeby nie kręciły się jak dziecko nie pedałuje jeszcze, a te wszystkie dodatki czyli podstawki na nóżki są chowane zdejmowane więc nie przeszkadza kiedy dziecko podrośnie . Np model zoo http://www.smyk.com/smart-trike-zoo-3w1-butterfly-pojazd,p1046138249,zabawki-gry-dla-dziec******** albo de luxe .http://www.myorganizedchaos.net/2010/08/smart-trike-deluxe-review-giveaway

Gość gość
puky pukylino

Gość gość
idź do jakiegoś sklepu i posadź w tym dziecko czy ci wogóle będzie siedziało czy wywalisz kase w błoto.. u mnie synek w wózku siedział, w rowerku siedział przez 5 góra 10 minut a potem ryk i on leciał na nogach a ja za nim taszcząc rowerek .. koło 2 latek wsiadł na biegowy i totalnie zafascynował się nim i jeździł po 4 godz dziennie nieraz..

Gość gość a do z
Mój synek miał ten już wcześniej pokazany: de luxe .http://www.myorganizedchaos.net/2010/08/smart -trike-deluxe-review-giveaway Dostał go na roczek i jeździł w nim przez ok 2 lata :) bardzo go lubił i przeważnie latem non stop w nim jeździł zamiast w wózku :)

Gość gość
moje dziecko ma 2 lata i juz śmiga na rowerku biegowym! ( takim bez pedałów ) polecam!

Gość gość
autorka nie pyta o bez pedałów 1,5 roczniak ma czas na taki rower ,mój syn w zeszłym roku trochę pojeździł na takim rowerze a miał już ponad 2 lata na trzy kołowym też rzadko ale chyba bardziej go wolał .Zresztą ja też wolę 3 kołowca jest tam jest torba do schowania różnych pierdół ,koszyk.i mam kontrolę Uważam że bez pedałów są i tak bez sensu lepiej kupić mały rower z pedałami dokręcić boczne kółeczka ,mój pierwszy syn w wieku 3 lat śmigał normalnym rowerem z podniesionym jednym kółkiem ,po niecałym mies już bez a nie miał wcale takiego bez kół ,a młodszemu mąż kupił i właściwie nie wiem po co ,już więcej używaliśmy tego smarta3 kołowego ,a teraz kupuje na wiosnę normalny rower .

Gość gość
wasze dzieci są zacofane i dlatego jeszcze w trójkołowym rowerze jeżdzą haha

Gość gość
akurat to że jeżdżą na 3 kółkach nie jest zacofane ,wszak że same muszę napędzać ten rower a jak nie na początku to z czasem sił nabiorą ,po za tym ciemna osobo są rowery dla dorosłych na 3 kołach trikke rower a i hulajnogi są na 3 kółkach i nie chodzi mi o te dla dzieci tylko młodzieżowe .Wiec zacofana jesteś ty bo mało wiesz .

Gość gość
do ostatniego wpisu - fakt jest taki że dziecko do 4 roku życia nie powinno pedałować bo za bardzo obciąża nogi (chodzi o stawy oczywiście ) - wystarczy poczytać choćby zawitkowskiego - no ale mamy z kafe wiedzą najlepiej

Gość gość
no do do kogo ta mowa ,bo ostatni wpis jest mój a ja nie piszę że mają pedałować tylko ta ciemnota nade mną ,wmawia ludziom że mają zacofane 3 latki .

Gość gość
albo i 2 latki ,bo napisała ogólnie a wiek tutj podany różny a na marginesie wsać sobie w d**ę tego tam co nie pamiętam nawet nazwiska co to jakiś guru ortopedyczny ,najlepiej wychowywać dziecko z głową a nie czytać pierdoły medyczne .

Gość gość
dokładnie! ale 3 latek w trójkołowym rowerku jak dla mnie wygląda śmiesznie

Gość gość
dla mnie tez

Gość gość
Podbijam, ja szukam jakiejś fajnej miejscówki z rowerami dla dzieci i wyczynowymi. Ma ktoś może do polecenia?

Gość gość
Ja ostatnio kupowałam mężowi rower wyczynowy w sklepie http://www.goride.pl/. Mają bardzo dobre ceny i co najważniejsze, potrafia doradzić. Nie wciskają wszystkiego co popadnie. Także polecam.