Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka12345

Czy mogłam poronić :(?

Polecane posty

Gość Julka12345

Witajcie, jestem w 7 tygodniu ciąży i od ponad tygodnia nie mam już prawie żadnych objawów ciąży. Wcześniej musiałam chodziłam do toalety co sekundę, miałam obfity śluz, całodzienne nudności, wahania nastrojów, całkowity spadek libido. Od niedawna nie mam już żadnego z tych objawów (oprócz nudności które jednak pojawiają się tylko gdy jestem głodna a po zjedzeniu czegoś znikają) oprócz tego znów czuję się dobrze, nie jestem rozdrażniona, znowu mam ochotę na sex, nie muszę sie załatwiać co 5 minut i nie mam upławów. Czy mogło dojść do poronienia bezobjawowego? Czy mogło to nastąpić na skutek wziętej przeze mnie bodajże 2 razy aspiryny?

Gość gość
odpowiedź uzyskasz tylko robiąc usg objawy bywają zawodne, nie kazda kobieta ma je w równym stopniu nasilone czasami wszystko wskazuje na poronienie, np.nagłe krwawienie a po badaniu usg okazuje się ze ciąża żyje

Gość Julka12345
no

Gość Julka12345
Wizytę mam umówioną dopiero za 5 dni :( Do tego czasu sam stres. Poza tym ostatnio mam częste nie za długie bóle w podbrzuszu Oraz czuje,ze boli mnie lewy jajnik, tak przenikliwie i klująco jednak nie jest to długi ból.

Gość gość
Zrób Betę i USG. nie musisz miec objawów cały czas, wiele kobiet nie ma ich w ogóle. Zresztą te objawy o których piszesz nie mają nic wspólnego z ciążą - do toalety się biega jak płód jest duży, i uciska pęcherz, a nie w 7 tygodniu. To samo z upławami.

Gość Julka12345
Cóż mój ginekolog powiedział,że to typowe objawy ciąży...