Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciucik

moja historia w londynie

Polecane posty

Gość gość
Jak mozna zostac recepcjonistka w Londynie?

Gość gość
mozesz napoisac, gdzie w 3 strefie znalazlas takie takie 1 bedroom??? Chodzi mi o to, jaka to dzielnica? Bo ja szukam i szukam i takiego taniego mieszkania 1 bedroom jeszcze nie widzialam…

Gość gość
Polecam kubigo.pl Zarabiaj przez internet.

Gość gość
hej ja ostatnio przegladalam ogloszenia i widzialam na wood greenie spoko ceny. zoopla,

Gość gość
2400 f na miesiąc dla 2 osób to wystarczająco aby godnie żyć, jednak zamiast płacić komuś za mieszkanie powinniście sobie odłożyć na wkład i kupić swoje mieszkanko, z tymi dochodami spokojnie dostaniecie kredyt, mój maz przy kwocie brutto 1750 f dostał kredytu 120 000 f na hipoteke 25 lat, teraz spłaca ok 600 f mies

Gość gość
nie bardzo wyobrazam sobie zycie w londynie za 2400 na dwie osoby, bo sama mam 2000 plus chlopak ponad drugie tyle i nie powiedzialabym, ze nas stac na wiele.

Gość gość
jak nie potraficie gospodarowac kasa to nawet 10000 wam nie starczy :o

Gość gość
Bzdury, 2400 f na parę w Londynie to nie jest za wiele na fajne życie.

Gość gość
Ludzie, jednemu starczy 2400, inny będzie potrzebował 4000 mc.... Kazdy ma inne wydatki, rachunki, oczekiwania, nie ma co się spierać.

Gość gość
p*********e, niektore rodziny maja tyle na zycie i jakos im starcza. Jak roz******lacie kase na lewo i prawo to nie dziwota, ze wam malo

Gość gość
Ale jaki im starcza, przy londyńskich cenach? Gdzie 1 bed kosztuje 1000 f mc? Do tego rachunki z 300-400 f, jedzenie, chemia. A jak ktoś ma samochód czy nawet bilety tez tanie nie są. A inne rzeczy? Jak masz dziecko to pieluchy, zabawki, ubranka, a niania czy żłobek to i z 1000 f mc A inne? Ubranie, leki, przyjemności, dodatkowe wydatki? Nie mów, ze za 2400 f w Londynie to tak na wszystko 2 czy więcej osób stać, bo na pewno nie.

Gość gość
@ 23:28 - proszę Cie, wiem jak żyjemy i ile idzie na życie, a nie roz******lamy kasy, jak to napisałeś/napisałaś Nie mamy nałogów, nie imprezujemy, nie chodzę do fryzjera, kosmetyczek, na miasto tez wychodzimy sporadycznie itd. Zycie w Londynie kosztuje, normalne życie, nie fanaberie... Jakieś najtańsze mieszkanie, rachunki i dojazdy do pracy to sporo ponad polowa z 2400, a gdzie reszta...

Gość gość
@ 21:03 - w Londynie to jest na samo życie, a wystarczy, ze jakiś czas nie pracujesz i już masz problem, bo przy takich dochodach nawet nie odłożysz, żeby mieć na 'czarna godzinę' 2400 w Londynie na parę to jest mało Chyba, ze ktoś lubi wiecznie sobie wszystkiego odmawiać i mieć tylko na podstawowe wydatki...

Gość gość
Przy 2400 na dwoje w Londynie to sie na pewno da roz******lać kasę na prawo i lewo :DDDD Taaaaa