Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy zapomni o mnie

PROBLEM z ARABEM odpowiedzcie SZCZERZE Co sadzcie

Polecane posty

Gość czy zapomni o mnie

Pare lat temu poznalam faceta ,mieszkam za granica on tez w tym samym miejscu,ja polka on jest muzulmaninem z Maroka i spotykamy sie klocimy ,cisza ,pozniej znow on wydzwania zmusza mnie prawie do spotkania ,wrecz wymusza...spotykamy sie znow sie na mnie denerwuje ,ze nie chce robic jak on chce,bo ja robie to co chce nie sucham sie jego i chodze po klubach czego on niecierpi,pozniej mnie wyzywa,obrazi sie cisza ,nie odzywa sie i pozniej znow wydzwania wysyla smsy zeb sie z nim spotkac,ale ja nie odbiera telefow,nie odpisuje na jego zaczepne prowokujace smsy..,nawet nie zwaza na to ,ze skoro tyle czasu sie nie spotykalismy ,a moze ja mam juz faceta spotykam sie z kims? ...nadal wydzwania chce sie spotykac.. kiedy da mi spokoj ,odczepi sie od emnie? bo to juz pare lat trwa..i wkolko to samo

Gość czy zapomni o mnie
zastanawiam sie dlaczego nie daje spokoju nie ustapi..tyle razy mowilam mu ze nie szukam faceta ...i powiedzialam mu raz "ze nie jestesmy dla siebie" inna kultura itp..a on ,ze niby wie .. raz jak dlugo sie nie spotykalismy ,jak zobaczylimy rozmawilaismy i mowie ze poznamalam muzulmanina stad ,cos tam w gatce wyszlo..a on do mnie taki zly i mowi "ZEBYM SIE Z ARABAMI NIE ZADAWALA" !bo sa niedobrzy mącą w glowie...a ja mowie przeciez ty tez arab..a on ale nie taki.. Raz wrocil ze swojego kraju byl na wakacjach,on ma paszport belgijski...ale lata czasami do Maroka i jak wrocil mowi ,ze nie wie co sie z nim dzieje "caly czas ma mnie w glowie mysli o mnie" tez taki zdziwiony jak o tym mowil...ale ja mu mowilam ze nie szukam faceta..ze nie moezmy razem byc..

Gość gość
postrasz go policją, ze powiesz im wszystko, ze cie nachodzi i zakloca spokoj. bezczelny typ, ktorego trzeba pogonić oni WSZYSCY sa tacy sami nie daj nabrac sie na te gadki, ze ach... ciagle mysle o tobie, nie wiem co sie ze mna dzieje, chyba sie zakochalem... uwierz on jest wsciekly ze cie nie moze zdobyc, stad ta agresja, gdy robisz co chcesz. a pozniej bedzie tylko gorzej, jesli ulegniesz mu i bedziesz z nim

Gość czy zapomni o mnie
Ja mu nie daje dotsepu do mnie...to go wrecz wkurza ,ze jak ja moglam go odrzucac,odrzucic,tak z nim postapic..

Gość czy zapomni o mnie
ale dlaczego nie daje spokoju tyle lat znow i znow probuje...??!!

Gość gość
bo Cie nie zdobyl i weszlo Mu to na ambicje. ma cel i nie odpuszcza. zawziety typ. ale podejrzewam, ze gdybys ulegla, oddalby Ci z nawiazka te wszystkie "upokorzenia" ktore od Ciebie doswiadczyl, gdy go odrzucalas dlatego, jak wspomnialam, postrasz gnoja policja, moze sie odczepi. co wiecej, mozesz faktycznie isc na policje i powiedziec, ze od wielu lat neka Cie jakis muzulmanski natret i boisz sie.

Gość czy zapomni o mnie
chyba tak zrobie,ale ze sie tak uwzial..? :( i nie zapomina..

Gość czy zapomni o mnie
przeciez uprawialam z nim sex wczesniej-niby zdobyl ;P bo sex byl...wiec czego dalej saczy..?

Gość czy zapomni o mnie
raz po dlugim czasie gdy nie widzielismy sie ,jak przyszedl to parzyl na mnie takim dziwnym wrednym wzrokiem..tak jakby mnie nienawidzil,niecierpial. z taka zloscia .:( i caly czas mi dokuczal ...a pozniej pytal ze jak nie spotykalismy z kim to robilam..(z kim sex przez ten czas uprawialam,zebym mu powiedziala)..

Gość gość
Ty serio z tym seksem?? :O no to czego sie dziwisz.

Gość czy zapomni o mnie
tak serio..ale co w tym zlego,mozna z kims upraawiac sex,ale jak mowie ze stop to stop? .. ale nie wiem dlaczego tyle lat i dalej nie daje spokoju ..??:

Gość czy zapomni o mnie
Ja tylko na se sie z nim spotykalam ,wiecej nie chcialam oj nie:( mimo ze mowil,ze chce cos wiecej ,ae tumaczylam mu ,ze nie jestesmy dla siebie- on muzulman, Ja katoliczka i nigdy z nim nie bede ! mowil,ze wie rozumie..

Gość gość
on ma cos z glowa jaki psycholek

Gość gość
oddałas mu sie, to traktuje Cie jak swoja własnosc.

Gość czy zapomni o mnie
""ale podejrzewam, ze gdybys ulegla, oddalby Ci z nawiazka te wszystkie "upokorzenia" ktore od Ciebie doswiadczyl, gdy go odrzucalas "" CO masz na mysli ? (:

Gość czy zapomni o mnie
przeciez ja z nim nie jestem!!! nie spoytaklam -nie widzialam sie z nim dlugo ..wiec czego chce ? po co wraca i wraca znow..?? ..

Gość gość
gostek niezrownowazony a jak ja przypadkiem gdzies dorwie za te nieodbieranie telefonow?

Gość gość
zgłoś na policję bo muzułmanie są nieobliczalni, mściwi, zazdrośni po cholerę pchałaś się w takie przygody ? nie zdziw się jak ci coś zrobi byłam kiedyś w związku z muzułmaninem, zachowują się jak idioci, najpierw niby wielka miłość a potem jakieś fochy, udawana zazdrość, zaborczość, dziwne zagrywki to dziwni ludzie, którzy lubią manipulować i szantażować zgłoś na policję, zmień numer telefonu, nie ma innej rady

Gość gość
co ty chcesz uslyszec, ze sie w tobie zakochal prawdziwa miloscia? Jak mozna sie do tego stopnia nie szanowac zeby wskoczyc do lozka brudasowi. WSZYSCY muzulmanie sa tacy sami. Kazdy wyznawca islamu nie bedzie szanowal zadnej kobiety poza swoja matka, taka ich kultura. Prawda jest taka, ze jesli nic z tym nie zrobisz to ktoregos dnia cie dorwie i skopie jak psa bo wg jego religi upier/dolenie ci glowy jest dobrym czynem oczyszczenia swiata za ktory allah go wynagrodzi. Nie pisze tego zlosliwie i nie zycze ci abys musiala sie przekonac o tym na wlasnej skorze.

Gość KotiKoti
nie moze przezyc, ze go rzucilas. Ja czasami dostaje wiadomosci od mojego bylego (niemca). Tez go rzucilam i chyba nie moze sie ze tym pogodzic. Najlepsze jest to, ze po rozstaniu nazwal mnie d****** a teraz pisze, ze teskni za mna:) Murzyni tez sa strasznie obrazeni jak odrzucisz ich zaloty. Maja chyba za wysokie mniemanie o sobie.

Gość gość
on cie może nawet oblać kwasem

Gość KotiKoti
dlaczego ty sie z nim widujesz? zerwij wszelkie kontakty. nie wiem czy na ten kwas sie odwazy. Zyje w cywilizowanym kraju i za cos takiego moze trafic do wiezienia.

Arabowie to moim zdaniem śmieci i zło wcielone. Pieprzony ciemnogród i tyle. Od razu takie ś****wa i ich zaloty odrzucać. Na twoim miejscu serio spakowałabym manatki i uciekła, bo to chore typy. Mało o tym laska piszą? Gdzie mózg miałaś uprawiając z nim seks?! Trzeba myśleć o konsekwencjach. Serio zgłoś to na policję i uważaj na tego ś****wojada ;)

Gość gość
mój był we mnie śmiertelnie zakochany, spełniał moją każdą zachciankę, cierpliwie czekał na seks a potem zaczęły się sceny zazdrości, dziwne akcje...gdy zerwałam z nim zaczęły się telefony po nocach, pogróżki....aż w końcu przysłał mi zdjęcia z jakąś laską w łóżku.... nie wiem, chciał bym była zazdrosna widząc go w bieliźnie z jakąś lafiryndą ? żałosne

Gość czy zapomni o mnie
nie wiem juz co robic..ze tak sie zawziol...

Gość gość
czekaj jak cie kwasem obleje,

Gość czy zapomni o mnie
bez przesady ,nie mieszkamy w jakiejs ARABI Saudyjskie,w Iranie,IRaku badz Pakistanie...tylko w Belgi!!! poza tym on do takeigo czegos to bys sie nie posunal..znam go juz pare lat..

Gość gość
ty jesteś tępa, głupia czy po prostu opóźniona? pytasz się na forum, opisujesz problem, a gdy ludzie odpowiadają ci jak masz postąpić z tym ś****wem, negujesz ich wypowiedzi, zaprzeczając w sumie sama sobie :O🖐️ to prowo!