Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie mleko mm dla niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Niebawem przestaje karmić piersią jakiej firmy mleko polecacie i dlaczego właśnie to ?

Gość gość
ja polecam mleko Gerber tanie i dobre moje diecko wogule nie ma problemów z brzuszkiem po nim a po NAN pro miało straszne zaparcia. kost mleka to w rossmannie 12,99 za 350 g jak masz karte rossne to jeszcze tańsze jest to mleko.

Gość gość
Ja polecam Bebilon. jest to dobre niemieckie mleko. Zresztą jak większość niemieckich produktów. Ja pierwsze kupiłam NAN i moje dziecko najeść się nim nie mogło...karmiłam nim czasami co godzinę. jak przeszliśmy na Bebilon to mały po pierwszej butli usnął na 3 godziny :)

Gość gość
Takie, które będzie odpowiadać dziecku... Enfamil, bebiko są ogólnie uznawane za najlepsze- mają najwięcej dobrych opinii.Bebilon bardzo często powoduje zaparcia i bóle brzuszka.

Gość gość
Ja tez daje bebilon. Mala dobrze go toleruje- w szpitalu dostawala nan pro i bykly sensacje. Probowalismy zmienic nz enfamil, ale zrobila dwa lyki, czesc wyplula, a po jakims czasie jeszcze pawia puscila. Nie ulala, to byl paw.

Gość gość
Ja też podawałam bebilon przez niecałe 2 dni... Jak zaczął krzyczeć cały dzień to odrazu odstawiłam te mleko.

Gość gość
No to mam problem bo niewiem od jakiego zacząć skoro aż tak zdaniac są podzielone

Gość gość
A ja polecam Hipp bio. Najlepsze żadne nany enfamile bebilony czy bebika.No i Hipp bio ma najmniej cukru! W rossmanie 800g 36,99.

Gość gość
Tylko Enfamil

Gość gość
enfamil każdy pediatra mi polecał i jest najlepsze.

Gość gość
enfamil polecał c***ediatra bo aktualnie przedstawiciele handlowi wchodza do lekarzy drzwiami i oknami promując to mleko. To tylko marketing, mleko jest takie jak każde inne tylko droższe.

Gość gość
Moje dziecię piło Hipp.Kupowałam w Kauflandzie.Wczoraj widziałam w Lidlu,że jest w fajnej cenie też.Po Hippie przeszłam na Babydream,produkowany przez niemiecką Humanę Milchunion,mała zawartośc laktozy.

Gość gość
A ja nie pytałam lekarza, które mleko jest najlepsze.. sama czytałam, szukałam.. Bebilon jakiś dziwny, po Nan Pro były problemy z brzuszkiem.. więc siadłam do netu i szukałam, co dalej.. i wybrałam ENFAMIL!!! (za to położna środowiskowa jakas chyba opłacana była, bo ciągle tylko to nan polecała)

Gość gość
Wszystkie położne polecają NAN chyba :D

Gość gośćióweczka
moje dziecko piło Bebilon Pepti, alergik z ulewaniem - ale gdy alergolog kazała odstawić specjalną mieszankę to przeszliśmy na Nestle Nan i jest super, o wiele lepsze dla mojego dziecka niż Bebilon (po przejściu automatycznie skończyło się ulewanie)

Gość gość
niech sobie mamusie poczytaja jak produkowane jest to swietne mleko bebilon az sie zdziwicie :) jest to kopia mleka bebiko tylko drosze produkuje je ta sama firma nutricia no i z zachowaniem higieny jest tez wiele do zyczenia na produkcji :)