Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boguszzzielonychbloni

jak nie myslec o samotności

Polecane posty

Gość boguszzzielonychbloni

Jak nie myslec o samotnosci ?.Mógłbym sie za coś wziąść za czytanie książek ,nauke języka albo coś inego coś co zajmie mi czas tylko że w moim życiu nic sie nie zmienia ciągle jestem sam nie mam dziewczyny ani przyjaciół ,chce właśnie zmienić swój punkt myślenia żeby o tym nie myślieć żeby zająć się czymś pożytecznym tylko że ja od paru miechów mam depresje i nic nie może sie zmienic ciągła flustracja ,niskie poczucie własnej wartości itd

Gość niio
nom to może byc trudne .

Gość gość
zapisz się na jakiś kurs, siłownię, tam będziesz wśród rówieśników, może kogoś poznasz zaadoptuj psa ze schroniska, pomożesz biednemu zwierzakowi a przy okazji na spacerze dotlenisz się i też zwiększysz szanse na poznanie kogoś ( u mnie na osiedlu dużo ludzi ma psy i umawiają się na wspólne spacery i pogaduszki) dzięki wspólnym zainteresowaniom łatwiej nawiązać rozmowę i poznać kogoś przede wszystkim nie izoluj się w domu bo to nie poprawi twojego samopoczucia

Gość zaklinam rzeczywistość
Powiedz o sobie coś więcej.

Gość gość
a po co mam o sobie mówic coś więcej ?po co ci to?jestem zwyczajny słucham muzyki,oglądam filmy ,gram gry tylko nie mam celu w życiu ani pasji,chciałbym być kimś więcej nż człowiekiem siedzacym w domu ,moje zycie jest żałosne ostatnio rozmawiałem z dziewczyną rok temu ,nie bywam na impezach,nie mówie tu o codziennej libacji ale raz kiedyś przecież nie zaszkodziło by gdzieś wyjść ,nic nadzwyczajnego w moim zyciu nie przeżyłem ,wszystko jes takie denne i chó.owe ,no i do tego te problemy z pewnością siebie