Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyrka457

zonaty do zdobycia

Polecane posty

Gość pyrka457

Witam Was serdecznie. Od jakiegoś czasu jestem kochanka starszego od siebie,żonatego mężczyzny. Mam 21lat a on 45. Nie wiedziałam,ze tak się to wszystko potoczy. Na początku były to zwyczajne spotkania,później sex. Zero zobowiązań. Jednak zbliżyliśmy się do siebie bardzo. Pisząc w Prost zakochałam się. Chciałabym żeby był tylko dla mnie. Mam dość ukrywania tego związku o ile tak można to nazwać. Co mam zrobić aby odszedł od zony . To silniejsze ode mnie.

Gość gość
Proszę napiszcie co myslicie

Gość gość
myslisz , ze On po to bral za kochankę mlodą sikse zeby sie teraz dla Ciebie rozwodzić hehe?? Ma kryzys wieku sredniego , dowartosciowuje się dzieki Tobie , ale napewno nie zostawi zony i dzieci dla jakiejs guwniary :P

Gość gość
Na początku też tak myślałam ale on mówi,ze mu bardzo zależy na mnie. Gdy chciałam zakończyć tę znajomość prosił,wręcz błagał żebym tego nie robiła. Nie wiem juz co o tym myśleć. Bardzo mi na nim zależy. Nie wiem co robić. Chce z nim być. W małżeństwie mu się za dobrze nie uklada

Gość gość
niech zgadne, wszystkiemu winna wredna zona:D

Gość gość
Znam jego Zone. Jest mila i sympatyczna ale z tego co wiem też lata na boki jak maz w delegacji.

Gość gość
hahahaha :D

Gość gość
Proszę o sensowne rady a nie o szydzenie

Gość gość
a po co Ci taki stary dziad?:D marne prowo on za 5lat juz nie bedzie mógł,a Tobie dopiero skoczy libido

Gość gość
Rozumie twoje katusze. Też kiedyś byłam tą drugą, tylko że on od początku mówił że kocha tylko mnie i chce być tylko ze mną. Czekałam na niego 1,5 roku. Jego pierwsza żona nigdy się o nas nie dowiedziała, sama od niego odeszła do innego gościa. Teraz jesteśmy już 2,5 roku po ślubie i mamy 11 miesięcznego synka i jesteśmy bardzo szczęśliwi.

Gość gość
"jestescie bardzo szczesliwi" to momentu,aż znowu sobie nie znajdzie duuupy na boku i tym razem Ty się o niczym nie dowiesz :)

Gość gość
A co żal ci d**ę ściska że są szczęśliwi

Gość gość
A jaka była miedzy wami różnica? Chodzi o panią która ma synka. Boje się z nim o tym rozmawiać z jednej str wole nie wiedzieć i trwać w tym układzie a z drugiej str bardzo mnie to nurtuje

Gość gość
18 lat różnicy a ten synek to ze sztucznego zapłodnienia, bo on już nie mógł sam

Gość gość
jestes darmowa chetna mloda dupa,nic wiecej,ktos tu dobrze napisal jakby chcial odejsc zrobilby to,stracic taka mloda i chetna nieda ci odejsc ale tez nie odejdzie od zony,chcesz sie przekonac ? postaw sprawe na ostrzu noza i zazadaj konkretow,podejrzewam ze cos wymysli i znow bedzie sie zwodzil i przeciagal w nieskonczonosc

Gość gość
Wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko trwać w tym dalej i przestać się łudzić ze wyjdzie z tego miłość. Szkoda,to takie smutne

Gość gość
Kocham go