Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak dziewczyna chce

Polecane posty

Gość gość

pierwsza przyjechac do faceta, to jest ok?

Gość gość
Do mnie przyjechała. Poprzytulaliśmy się, obejrzeliśmy film. Ogólnie jeśli ona wychodzi z inicjatywą to nie bój się tego tylko też okazuj że Tobie jakoś zależy na jej uwadze. Przykładowo ogarnij mieszkanie, ugotuj coś dla niej lub zaplanuj jakiś spacer. Cokolwiek żeby wiedziała że nie tylko ona się stara (bo strzelam że tutaj chodzi o randkę prawda?)

Gość gość
Wydaje mi sie, ze jednak pierwsze spotkanie( randka) powinna odbyc sie u niej. No chyba, ze maz albo kolega jest w poblizu ;-) To nie!

Gość gość
To on powinien być u niej pierwszy, a nie ona po jego mieszkaniu się włóczyć. Facet wygodny tyłka sam nie ruszy, tylko wymaga, by zabiegać o niego. Fuj

Gość gość
jak króliczek za szybko ucieka... może sobie nóżkę złamać, a wtedy staje się łatwym łupem dla sępa :D Zabieganie powinno być obustronne 50:50 ;)

Gość gość
wygodny to siedzi i czeka...nie rozumiem on chce do niej pojechac/pojsc wiec ....?

Gość gość
Ja pojechalam pierwsza do chlopaka bo u mnie nie bylo mozliwosci nawet sie przytulic a ja chcialam cos wiecej bo juz dlugo czekalam,a on mieszkal sam nie zapomne tego spotkania,jak nago po jego mieszkaniu latalam i go podniecalam a on jak mnie zlapal to mnie nabijal a ja piszczalam ale z rozkoszy i jak najdluzej chcialam byc przez niego rznieta bo tak mi ta jego pala sie podobala jak w mojej pipci wojowala a ja to mu sie podkladalam jak tylko umialam

Gość gość
marzy ci sie kolego :-0