Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból wątroby

Polecane posty

Gość gość

Witam od pewnego czasu przyjmuję Falvitmama i zauważyłam że po połknieciu w ciągu kilkunastu minut pojawia się ból przypuszczam że watroby. Jest to ból moze do wytrzymania ale nie pozwalający ruszyc sie z miejsca. Wcześniej przyjmowałam Doppelherz aktiv Mama może też coś czułam ale nie aż tak mocno. Jestem w 15 tygodniu a wizyte mam 21.02.14 r. niewiem co robić czy dzwonić do lekara czy wstrzymać sie na ten czas z przymowaniem witamin.

Gość gość
to nie wątroba .Wątroba nie boli bo nie jest unerwiona.

Gość gość
wątroba ma unerwienie, nie ma unerwienia bólowego i nocyreceptorów, jedz wczesniej do lekarza, bo to prędzej pęcherzyk żółciowy

Gość gość
wątroba nie wątroba ja po duphastonie tez miałąm bóle w okolicach watroby. Odstawiłam go, przeszłam na luteinę i ból ustał

Gość gość
Zadowolony jestem z efekty terapii jaką mam prowadzoną w Vitanea. U mnie to sprawa była rzeczywiście trudna do zdiagnozowania, bo miałem jakieś dziwne bóle w okolicy wątroby praktycznie od dziecka, które nasilały się przy wysiłku i potem znikały. Teraz już ich nie mam, okazuje się, że odpowiedzialne były pasożyty za to. Namiar na gabinet jest na www.vitanea.eu Warto przedzwonić i się umówić na konkretny dzień.

Gość gość
Zaczęłam brać profilaktycznie Colon Hepato , ma składniki, które utrzymują prawidłowe funkcje wątroby, jest tez tam cholina, która przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu tłuszczów. Także jeżeli komuś dokuczała bądź dokucza wątroba to dobrze jest pobrać taki suplement przez dłuższy czas.

Gość samoren36
Ja też swojego czasu miałem dużo problemów z wątrobą i szperałem po internecie znajdując artykuły typu https://adamed.expert/bol-watroby-co-robic-w-przypadku-dolegliwosci-watroby/ i szczerze przyznam, ze kilka sposobow z tego typu artykulow mi pomoglo a przede wszystkim zmienilem nawyki zywieniowe bo sami sobie te problemy fundujemy. Ode mnie taka rada... patrzcie co jecie ludzie :)

Gość blaneczkaxxx
Dokładnie trzeba unikać tłustych i smażonych potraw dzięki temu nasza wątroba nam za to podziękuję. A najlepiej zrób badania, bo ból brzucha czasami może nie oznaczać wątroby tylko np tak jak to jest napisane na adamed expert woreczek żółciowy. Myślę że warto sprawdzić to