Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze wymarzone walentynki to...

Polecane posty

Gość gość

miałyście kiedyś takie cudowne, które najmilej wspominacie czy może macie w głowie jakiś idealny paten na ten wieczór? Podzielcie się ;)

Gość gość
sam/a rusz glowa

Gość gość
najwspanialsze walentynki, to te kiedy oświadczył mi się mój mąż :) ktoś powie, że może szczyt kiczu i tandety, ale dla mnie to był wyjątkowy dzień :)

Gość gość
W Paryszu..

Gość gość
czasami zwykły kicz i tandeta być źródełkiem szczęścia, gratuluję ;)

Miałam :) tzn miałam takie jakie prawdopodobnie Ty uznałabyś za wymarzone...chatka w górach, śnieg, gwiazdy, kominek, wino, kolacja we dwoje...romantyczny nastroj itd :) tylko że ja nie jestem romantyczna...na szczęście umiem się zachować, więc wygladalo to tak, jakbym doceniała te romantyczne gesty

Gość gość
chatka w górach, jacht w tonących światłach miasta, toż jest właśnie kicz i tandeta, przereklamowane, zero polotu :D 🖐️

No właśnie :o zacwycoana nie byłam :D ale wszystkie koleżanki, którym opowiadalam chciałyby mieć taki kicz własnie i żeby ich facet wynająl taka chatkę :p :P :p :p

Gość gość
no bo jednak my kobitki to dosc romantyczne istoty jestesmy i jaramy sie takimi klimatami :) szkoda tylko ze tak malo facetow potrafi i chce sie czasem wczuc w to co sie nam kobietom marzy. ja takich romantycznych walentynek nie mialam, i wiem ze to moze kicz i tandeta, ale milo by bylo czasem zostac milo i spontanicznie zaskoczonym przez swojego faceta, a nie ze albo zupelnie zapomni, albo stwerdzi, ze to swieto jest bez sensu i ze on myslal ze ja tez tak sadze i on nie chce go obchodzic, bo tak najlepiej powiedziec, albo ze cie facet klepnie w tylek i zarzuci tekstem, to co moze uczcimy to swieto jakims seksikiem.... a jak sie mu zarzuci ze jest nieromantyczny, nie tylko w to swieto, tylko w ogole, to ci wystrzeli, ze dlaczego to on ma wychodzic z inicjatywa, ze czemu ja bym nie mogla... no a fajnie by bylo jakby on tez sie czasem postaral...