Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lescz

przejebane zycie

Polecane posty

Gość lescz

Mam na imie Bronek jestem starym kawalerem i mam pytanie czy mozna byc zwyklym smieciem ktory nigdy nie wychodzi z domu ? nie miec kolegow kolezanek ani dziewczyny chcialem dodac ze jestem nieudacxznik zyciowy zawsze gnebili mnie koledzy w szkole i zawsze kradli mi kanapki :(

Gość gość
większość stad tak ma :D

Gość Mala5896
Tez tak mam zeby najchetniej nie wychodzic z domu bo wszystkooo mnie w*****a;(

Gość gość
ja w podstawówce byłam gnebiona.Ale wtedy jakos sobie radziłam -choć było mi ciężko nic nie mówiłam rodzicom .Teraz bardziej to prze zywam jak o tym pomysle. Ogólnie nie jest zle. Ale u Ciebie to jest fatalnie jak z domu nie wychodzisz .na spacer czasem wyjdz nawet sam.A ile masz lat??

Gość gość
Wez kase idz do knajpy postaw piwo kumple sie znajdom z d****i cie poznaja cos sie zmieni. Albo siedz w chaupie irozczulaj sie nad soba,ale z tego nima nic.

Gość gość
mam tak samo:(

Gość gość
54 a ty?

Gość gość
ja np. nie lubie kontaktów z ludźmi, jak mnie ktoś odwiedza to nie siedze z nim i nie gadam, tylko chodzę po domu i sprzątam. domator po prostu

Gość gość
między 20 a 30 lat mam

Gość Leszcz
Tak jak pisałem byłem przez kumpli zawsze gnembiony w zamian za spokój musiałem kabana im oj**** jestem śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu noi nie mam kolegów koleżanek dziewczyny itp a nadodatek posuwa mnie partner z partnerem

Gość Leszcz
Tak jak pisałem jestem zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mam kolegów koleżanek dziewczyny gnembią mnie koledzy w zamian za spokój musze im kabana oj****** jak im ojebe to mam jeden dzień spokój w szkole kanapki mi zabierają w szkole a na dodatek ojciec z partnerem też mnie posuwają w rowa

Gość gość
wspolczuje ci kolego