Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi smutno teraz

Moja kolezanka usunie ciaze

Polecane posty

Gość poli30
słowa płód używają nawet lekarze..a wiesz dlaczego?...bo ten zlepek komórek to właśnie PŁÓD

Gość tak mi smutno teraz
nie wiem po co ona wszystkim to rozgadala, chyba wolalabym nie wiedziec:(

Gość gość
Niech sobie każdy myśli co chce, ale dla mnie jako człowieka aborcja jest zwykłym przerwaniem życia, morderstwem. Ten zlepek komorek, embrion ma tak wcześnie serduszko właśnie dlatego żeby udowodnić że jest człowiekiem, ze będzie jednym z nas. Serce bije więc jest żywą bezbronną osobą niestety nie potrafiącą powiedzieć : "Mamo, ja żyje!"

Gość gość
Nie, nie to jest człowiek. Nie chrzań mi tu. Używasz słowa płod żeby sobie sumienie wybielić. A co do lekarza to też chrzanisz. Ja nie spotkałam lekarza który by używał słowa płód. Każdy lekarz mówi "dziecko". No chyba ze to jakiś aborter, to może wtedy używa słowa płód ale to też z takiego samego powodu używa tego słowa z jakiego ty używasz. Ale aborter to nie jest lekarz. Lekarz ma za zadanie ratować życie a zabijać dla kasy.

Gość poli30
nic nie muszę sobie wybielac,bo jakby trzeba było to sama dokonałabym aborcji...dla mnie płód to płód a nie dziecko

Gość gość
Jak można określić nowe życie pasożytem. Kingo wielka szkoda że udało ci sie tak pasozytowac w ciele twojej matki ze wydalila cię na świat. Co to za podział? Człowiek- Nie Człowiek ? Leczcie sie. Będziecie za to sądzone . Kto wam dał takie prawo?

Gość gość
Jesteście P********** N E !!! Czyscie swoje sumienia argumentami patologii niezdolnej odpowiadać za szeroko rozciągnięte nogi i lejaca sie spermę!!

Gość gość
Poloz sie w drzwiach kliniki, rozerwij szaty i wykrzyknij " no pasaran!". Napewno kolezanka zmieni swoja decyzje, urodzi dziecko i tobie je odda. Nie rozumiem co ma na celu ten watek. Co my mozemy poradzic na to ze tobie jest smutno z powodu decyzji reprodukcyjnych jakiejs innej kobiety? Zycie bywa niesprawiedliwe, chyba juz wiesz o tym? Skoncentruj sie na swoim problemie i na tym jak go przezwyciezyc, nie mysl tyle o innych ludziach i ich ciazach to ci sie lepiej zrobi

Gość gość
donies na nia. Idz na policje i powiedz ze chce usunac ciaze. Ja bym tak zrobila gdybym wiedziala o czyms takim

Gość tak mi smutno teraz
chcialam sie jedynie wygadac... zaluje ze mi o tym powiedziala chociaz i tak bym wiedziala pewnie bo wszyscy o tym gadaja

Gość gość
Jeżeli zarodek to dziecko to dlaczego w krajach w których dozwolona jest aborcja , lekarze za niby zabicie zarodka nie ida do więzienia i dlaczego aborcja jest legalna????

Gość gość
ja też bym zgłosiła. Niech kochani rodzice wezmą w jakikolwiek sposób odpowiedzialność za swoje czyny. Za dziecko nie chcą odpowiadać, to niech prawnie to zrobią

Gość poli30
do trzeciego miesiąca zycia to jest płód...dopiero po tym ''wytwarza'' się mózg i wtedy póód jest uznawany jako dziecko i od tego momentu nie wolno przeprowadzac aborcji...więc za zycie nie odpowiada serce a mózg

Gość poli30
i co wam by to dalo ze byście zgłosiły,poczułybyście sie lepiej obrończynie plodów?...wredne baby z was,po co włazić z buciorami w zycie innych..

Gość tak mi smutno teraz
nic nie zglosze, bo nie mieszkam w Polsce, tu aborcja jest legalna dlatego tez ona normalnie w pracy o tym mowila

Gość gość
ta, juz widze jak policja was potraktuje:D leccie na komende zglaszac, ze jakas kolezanka chce usunac ciaze, zobaczycie jak was wysmieja.

Gość gość
Buahaha. Tak, donieś! Policja pojedzie do niej na sygnale i kaze jej nasikac na test ciazowy. Potem ustanowią nad nią 24 godzinny nadzór zeby sprawdzic czy nie idzie usunąć. Tylko dlatego ze ze ty , obywatelko, donioslas o jej niecnych planach aborcyjnych! Idz i spelnij obywatelski obowiazek. Doprawdy baby to wredne larwy.... Naturalnie ona pojedzie na wycieczke do czech i tam i tak zrobi co miala zrobic a ty kolezanki wiecej miec nie bedziesz

Gość gość
Wniosek taki ze lepiej sie kolezankom z takich problemow nie spowiadac. Przynajmniej jjesli sie mieszka w Polsce. Kto wie co moherom moze odwalic.

Ta twoja kolerzanka jest jakas nie pwoiem jaka najpierw sie nie zabezpieczaja potem zabijają... Przykre ale świata nie naprawisz

Gość gość
autorko mi tez byloby smutno gdyby ktos znajomy szedl na aborcje, to naprawde przykre.

Gość gość
No straszni przykre ( ale wy jestescie p******e) jej cyrk jej malpy ! Zrozumialy ?? glupie kwoki!

Gość gość
jak jej cyrk to po co gada o tym na lewo i prawo? to normalne ze sie robi przykro.

Gość nie istnieje dopóki nie urodzi
się. NIE ISTNIEJE :D data urodzenia którą macie w dokumentach o czymś świadczy. nikt nie nadaje imienia płodowi. dopóki nie urodzi się to go NIE MA na tym świecie. czy to takie trudne do zrozumienia? :D . a zresztą panny obrończynie - co was obchodzi CZYJEŚ życie - mam tu na myśli życie obcej wam kobiety. wpie*dalacie się do niego z butami i chcecie decydować o tym czy ma rodzić czy nie. Was chyba nikt nie zmusza do przerywania ciąży, co? :D TAKA JEST RÓŻNICA. Zajmijcie się w końcu swoim życiem. . a JEŚLI wam tak naprawdę zależy na LUDZKIM ŻYCIU to polecam adoptować dzieci ( to do bezpłodnych którzy na siłę chcą mieć WŁASNY ZLEPEK komórek), wspierajcie chorych i biednych. ALE NIE - was obchodzi tylko płód, a jak się urodzi to już sajonara niech się dzieje co chce :D człowieka stąpającego po tej ziemi macie już w d***e i jego los, czy żyje w rodzinie pijackiej, biednej, czy w domu dziecka.

Gość Do poli30
Czy "płód" jeszcze w brzuchu matki czy poza brzuchem to jedna i ta sama istota. Oto ostatnia sensacja specjalnie dla ciebie i twojej głęboko chorej teorii jak to nazwałaś "dla mnie płód to płód a nie dziecko" Kilka osób w Polsce też wyszło z takiego wniosku i zobacz do jakiego absurdu doszło. http://wpolityce.pl/artykuly/74066-to-wydarzylo-sie-naprawde-we-wroclawskim-szpitalu-przeznaczone-do-aborcji-dziecko-z-zespolem-downa-urodzilo-sie-zywe-wowczas-lekarze-zaczeli-je-ratowac Narobili gnoju wszyscy a jak już doszło do tego że jak to nazwałaś "płód" znalazł sie poza organizmem matki to zaczeli ratować bo nagle "morale" się odezwało bo głupio było zabijać żywcem oddychające dziecko.

Gość gość
Skoro to dziecko zaczelo oddychac to duze juz bylo . Myslisz ze 6-8tygodniowy zarodek by oddychal , jesli tak to masz straszne braki w edukacji , trzeba bylo na biologie chodzic a nie do ksiedza na plebanie. Aborcji dokonuje sie dzisiaj w wiekszosci farmakoligicznie ! Aborcji dokinuje sie max do 12 tyg . 12 tyg zarodek nie zacznie oddychac to z zespolem downa musialo byc duze 7-8 miesiac i z pewnoscia porod byl wywolywany z jakiegos powodu a nie zadna aborcja kocie mozdzki.

Gość gość
Sama jesteś kocim móżdżkiem. Kim ty jesteś żeby stwierdzić że do któregoś tygodnie to jeszcze nie człowiek i że można zabijać ?? Nie masz żadnego kręgosłupa moralnego a twoja arogancja aż powala. To tyle

Gość gość
Ktoś napisał że płód jest pasożytem... To w takim razie każdy z nas kiedyś był takim "pasożytem" łącznie z osobą która tego określenia użyła. Szkoda tylko że już o tym nie pamięta...

Gość gość
oczywiscie kazdy z nas byl pasozytem w ciele matki , pasozytem ktory pobieral z jej organizmu witaminy mineraly ogolnie pokarm , tak jak huba na drzewie, nie znacie ze szkoly pojecia pasozyt ??? co czyni nas czlowiekiem ? ale to pytanie nie do debili ktorzy mysla ze juz skaczacy plemnik to czlowiek ( w koncu z tego plemnika moze rozwinac sie czlowiek oczywiscie po polaczeniu z komorka jajowa ale co zrobic z miesiaczkujacymi kobietami?????? tyle dzieci , tyle ludzkich istnien spuszczaja do klozetu , trzeba to pietnowac , KARAC !! TAK KARAC kazda baba podczas miesiaczki powinna bych chlostana na rynku za kare ze zycie ludzkie marnuje )