Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minzi

Brak efektów

Polecane posty

Gość minzi

Witam. Mam 16 lat, 152 cm, ważę 49 kg. Od dwóch tygodni ćwiczę i jem 5 posiłków dziennie. (przykładowy jadłospis z wczoraj) I śniadanie- płatki fitness z mlekiem 0,5% II śniadanie- grejpfrut Obiad- zupa pomidorowa z ryżem Podwieczorek- sałatka z sałatą, pomidorem, szczypiorkiem, ogórkiem, papryką z jogurtem naturalnym Kolacja- serek wiejski i banan Codziennie chodzę 30 min po bieżni, 20 min tańczę zumbę, dwa razy w tygodniu biegam z rana i dwa razy w weekendy ćwiczę Ewę Chodakowską. Nie jem słodyczy, pikantnych, solonych, smażonych i produktów, które mają dużo kcal, chleba też nie, mięso to rzadko jem 3 razy tygodniowo w małych ilościach (nie przepadam za nim). Mimo to, nie mogę schudnąć. Przy swojej wadze jestem gruba, mam duże tłuste nogi (szczególnie uda), oponkę i dużo w biodrach mam. Dlaczego? Po jakim czasie widać efekty. Waga i cm od początku są takie same, mierze się co 5 dni. ;//

Gość gość
Zacznij jeść zdrowe i odpowiedni zbilansowane posiłki. To jest głodówka, która tylko spowolni Ci metabolizm i za jakiś czas zamienisz się w tłustego prosiaczka.

Gość Mysza_87
Zdecydowanie zacznij się odżywiać zdrowo, z głową. A efekty będą. Jesteś młoda nie niszcz sobie organizmu złym/nieodpowiednim odżywianiem

Gość gość
łoj

Gość gość
Bo to jest twoja zdrowa waga.

Gość 111gość111
hej, ja mam 155cm i ważę 44kg i moim zdaniem jest ok, odżywiam się normalnie, zdrowo ale w dużych ilościach + łączę to z ruchem i wydaje mi się, że mam fajną figurę :) jedz dużo i zdrowo, połącz to z ćwiczeniami i będziesz wyglądała świetnie a nie jak wieszak :)