Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dieta cud

Jestem zalamana swoja sylwetka

Polecane posty

Gość dieta cud
Moj facet trenuje boks zawodowo i zaproponowal mi zebym chodzila do niego do kubu na worku potrenowac , odrazu ujedrnie sobi rece jak i piersi. On mi mowi ,ze nie ma sie co przejmowac swoim wygladem i ze przesadzam ale ja tez mam oczy i wiem jak wygladalam kiedys a jak wygladam teraz. Hantelki tez moga byc rozwiazaniem :)

Gość gość
Kochana! Boczki i brzuszek to tylko hula hop. Fajnie rzezbi i to bedzie idealne dla ciebie. Polecam

Gość dieta cud
''maja d**y jak szalupy'' hahaha dobre ! - nie no ja nie mam chyba jeszcze d**y jak szalupy ale to nie to co kiedys :)

Gość gość
ja od zawsze brzydze sie sportu zwlaszcza cwiczenia w grupie tylko joge w domu cwicze i jest cudnie

Gość dieta cud
czyli jutro lece do sklepu po hula hop i hantelki :)

Gość gość
kazd a lyzeczka cukru gdzies sie odklada-chyba z e ktos ma super metabolizm-j a znam tylko 1 osobe co moze zjesc wszystko i jest smukla ale reszta to skubie slodycz e i slodzi i narzeka -ze sadlo ich zalewa

Gość dieta cud
Uwielbiam joge ale niestety nie moge przez kolano. Nigdy nie zdawalam sobie z tego sprawy jak kolano moze ciebie ograniczac w wielu czynnosciach.

Gość dieta cud
sadlo zalewa to troche przesadzilas - akurat w moim przypadku nie jest az tak tragicznie ale juz wole cos z tym robic bo jak nie wezme sie za siebie to bedzie mnie zalewac :)

Gość gość
dlatego ja w zyciu bym sie do zadnego sportu nie zabrala zadnego fitnesu i silowni - WF w szkole wystarczy mi na cale zycie

Gość gość
No zapomialam dopisac hula hop najlepsze z masazerem czyli z kulkami napewno wiesz co mam na mysli aha i musi byc w miare ciezkie tak z 1kg najmniej

Gość gość
zadnych batonikow musli nie jesc -bo to syf niby zdrowe bo owoce orzechy ale maaj miód cukier dekstroze maltodektryn e karmel itp -fuu ji czesto s a oblane czekolada

Gość dieta cud
A owsianke ?

Gość dieta cud
a co powiecie o dziecie grejfrutowej ?

Gość gość
zeby shcudnac moim zdaniem musisz miec ujemny bilans kaloryczny... jak dla mnie nie ma znaczenia, co sie je... oblicz sobie dokładne zapotrzebowanie energ., potem jedz odrobine mniej, podzielone na 5 posiłkow jak masz zapotrzbowanie np. 2 tys aklorii, to dieta 1700 bedzie dobra, schudniesz 2 kil w miesiac

Gość gość
to nieprawda ze niewazne co sie je, o ile jest zachowany ujemny bilans. To co jemy wplywa na skóre, cerę, włosy i tak dalej a przede wszystkim na metabolizm i samopoczucie. Co innego zjesc zdrowe 1500 kalorii ( warzywa, owoce, gotowany kurczak, serek wiejski i tak dalej) a co innego 6 batonów, bo to tez bedzie 1500 kalorii.

Gość gość
cukru unikac jak zarazy i bialej mąki

Oczywiście, że nie prawda, jak słyszę że chodzi tylko o bilans ujemny to mnie krew zalewa. Niektóre cukry są błyskawicznie wchłaniane przez organizm niemal błyskawicznie. Na diecie złożonej z mięsa, owoców, warzyw, orzechów, ziaren, której kaloryczność będzie wynosiła 2000 kcal nie da się przytyć, za to jeśli wypije się 2000 kcal syropu glukozowo-fruktozowego to ma na to spore szanse.