Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prettty

Jak mnie wkurwiaja bezskuteczne starania

Polecane posty

Gość prettty
hohO jakie mądre staraczki. Staram się 5 cykl od momentu zielonego światła! Całe staranie, bo jak kwoki nie umiecie czytać były poronienia trwa 1,5 roku wiec mojemu lekarzowi wcale do śmiechu nie ma!!!

Gość gość
to odpusc po co ci dziecko wogole??

Gość prettty
Poza tym 10 lat to bym sie k***a napewno nie starała!! By trzeba być idiotką żeby podporządkować dekadę życia . Nie da się to nie. Kupie sie psa.

Gość prettty
Głupie pytanie. A po co ci łeb?

Gość gość
uprawiać seks bez zabezpieczeń ahhh:D

Gość prettty
Dobry! Chce pociągnąć temat, by go zakończyć. Wiecie że dziś 36 dc a @ nadal nie ma.. K***a co jest grane? By mogła przyjść jak ciąży nie ma.. :/ Test przedwczoraj negatyw. Możliwe żeby jeszcze nie wyszedł? Owulacja w okolicy 20 dnia cyklu..

Gość gość
przed @ raczej nie wyjdzie Ci pozytywny test. mi 2 dni po spodziewanej @ wyszła bardzo słaba kreseczka :) ja się starałam 3 lata, wszystkie badania itp książkowe, lekarze nie wiedzieli czemu nie mogę zajść, końcu jak odpuściliśmy to się udało ale niestety poroniłam w 4 tc. i równo miesiąc po poronieniu zaszłam kolejny raz i teraz czekam na to małe szczęście aż wyjdzie :) Odpuść sobie nie myśl tak o ciąży ( wiem że to nie jest łatwe) ja z mężem się 3 lat intensywnie staraliśmy, potrafiliśmy się przytulać po kilka razy dziennie i nie wychodziło. Na pewno za niedługo zobaczysz 2 kreski :) życzę Ci tego !!

Gość gość
Mnie zeszło tylko 3,5 roku, też mnie to wk. . Ale najbardziej wk. ..mnie poród :D

Gość prettty
Ale ja już jestem 3 dni po terminie @.. Możliwe że test nie wyjdzie? Albo przyjdzie opozniona.. Wiem, wiem, ale jak tu odpuscic.. :/

Gość gość
zrób z rana test :) a najlepiej idź na badanie z krwi. ja jak wyżej pisałam 3 dni po terminie @ wyszła bardzo słaba kreseczka.

Gość gość
i jak autorko z tym testem ??

Gość gość
test z rana - z pierwszego moczu bez picia i sikania całą noc - no i test najlepiej czułość 10 a nie 25

Gość gość
aa i radze przebadać męża.. u mojego wykryli w nasieniu bakterię i ona sprawiała że plemniki były nie *****iwe