Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO MOGĄ BYĆ OBJAWY CIĄŻY?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Założyłam nowy temat, bo jestem przerażona. Posłuchajcie dobrze teraz mnie. 25stycznia dostałam ostatnią miesiączkę, która trwała około 6-7 dni. Kochałam się z moim chłopakiem odpowiedni 25.01; 20.01 i 31.01. Raz zdarzyła nam się sytuacja w wannie. Wiem, że ani prezerwatywa nam nie pękła, ani tym bardziej się nie zsunęła. Mój chłopak zawsze dochodził poza mną. Wg moich obserwacji (śluz, temp, kalendarzyk) okres płodności zaczął mi się od 3.02 do około 9-10.02. W międzyczasie dochodziło do zabaw między mną a moich chłopakiem, ale tylko w jedną stronę. Po każdej zabawie zanim coś zrobiłam to myłam ręcę (zawsze bardzo uważam). Problem jest tego typu, że po tym jak wystąpił śluz płodny pojawił się śluz jak woda. Jest go dużo, jest biały, lepki, mętny. Czasami występuje do tego drobne pieczenie. I ból brzucha. Sprawdzałam szyjkę macicy - jest twarda, i nisko, ale jest bardzo dużo śluzu. Robiłam 5.02 test. Bo nie byłam pewna zeszłego okresu, ale wyszedł negatywnie. Co o tym myślicie?

Gość gość
To prędzej jakaś infekcja a nie ciąża....

Gość gość
Ja się boję, bo gdzieś tam coś czuję, że kłuje mnie jajnik. 22 powinnam dostać okres i bardzo mnie to martwi :( Oszaleję do okresu.

Gość gość
Może ktoś jeszcze mi odpowiedzieć, proszę :(

Gość gość
też pomyślałam o infekcji