Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa zupowa

Zupa pieczarkowa dajecie dzieciom

Polecane posty

Gość gościówa zupowa

Taka na dobrym wywarze mięsno-warzywnym, bez kostek rosołowych, veget i innych wynalazków, z kluseczkami albo ziemniakami - podajecie dzieciom ok, 2 lat? Bo moja uwielbia, a w sumie nie wiem, czy dobrze robię?

Gość gość
Moja od 2.5 lat wcinała pieczarkowa i grzybowa z prawdziwków az jej się uszy trzęsą, kocha tą zupe do teraz mimo ze teraz już ma 11 lat

Gość gość
nie,ani 2 ani 4latce.

Gość gość
Moja ma 2 latka i też je grzybową, na święta uszka z barszczem (uszka z grzybami) mięsa z pieczarkami

Gość gość
Jesteście psychiczne,współczuję waszym dzieciakom bezmozgowych matek,pozdrawiam

Gość gość
Nie jadamy grzybów wcale, a pieczarki od czasu do czasu. 2,5 latka jadła w święta krokieta z pieczarkami ale jej nie smakował. Zupy pieczarkowej nie robię. Pieczarki ugotowane żadnych wartości nie mają, a na surowo ich się przecież nie jada więc jak dla mnie są zupełnie bezwartościowe.

Gość gość
Jak mam krem z pieczarek na obiad to co mam dać dziecku jesc? Boicie sie zatrucia czy o co chodzi bo powaznie ale nie wiem,gdzie w pieczarkach moze byc problem???

Gość gość
nie daję dwulatkowi.

Gość gość
kretynka to tak co się tak obrusza. Ludzie od wieków karmią dzieci tym co sami jedzą i jest ok. A przez wymysły oszołomek twojego pokroju nie dających tego-tamtego, szorujących się przeciwbakteryjnymi wymysłami itd, itp dzieci coraz słabsze, alergicy itd.

Gość gość
Grzyby ogólnie są ciezkosttawne i taki mały brzuszek miałby problemy z trawieniem.

Gość gość
Ja nie daje dzieciom grzybów w ogóle (tak, pieczarka to też grzyb). Córka ma prawie 3 latka i nie jadła nigdy. Mój bratanek ma 9 lat i grzybów leśnych też nigdy nie jadł (nawet na Wigilię). Przypuszczam, że jak córka pójdzie do przedszkola w tym roku, to tam ją pieczarkową zupa uraczą, ale nic na to nie poradzę :o

Gość gość
Moja uwiebia grzybową z borowikow i pieczarkową.Od 3 roku je często.Starsza 15 latka tez od małego jadla

Gość gość
My z grzybów jemy tylko pieczarki i od jakiegoś roku podaję je również mojemu dziecku (obecnie ma 4 lata). Gdyby go bolał brzuch to bym mu pewnie więcej nie dała, ale nie ma żadnego problemu i lubi więc nie widzę przeszkód. Oczywiście nie przygotowuje obiadu z pieczarek codziennie, ale co parę tygodni jakaś zupa, sos, domowa pizza itp.