Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasix87

The White Expert szczere opinie o produkcie wybielajacym zeby

Polecane posty

Gość kasix87

Ahoj drogie kafeterianki! Mam pytanie czy któraś używała produktu The White Expert ? Ja kupiłam produkt na ich oficjalnej stronie www.the-white.pl, używam 3 dni i widze efekty. Chciałam zapytać jak Wasze wrażenia? Buziaki

Gość gość
KVRVAAAAAAAAAAA!!!!!! Kolejne naciągactwo takie samo jak te Lagrandy, Hialu coś tam, Lipoxin, i podobne!!! Znowu firma z adresem w raju podatkowym (czyli w rzeczywistości NIE ISTNIEJĄCA), nabijanie postów na forach, gdzie nie jest wymagana rejestracja (ciekawe dlaczego? przecież takie cuda powinny być hitami na Wizażu chociażby... a tam ani słowa...), tworzenie fałszywych kometnarzy... I jak to wszystko się wyda czarno na białym (czyli ktoś to faktcznie kupi i się zorientuje, że został zrobiony w chvja) to wszystkie te legrandy i lipoksine znikną jak sen złoty.

Gość gość
I nawet zdjęcia na "stronie" pokradzione! To są fotki z gabinetów z wybielania metodą Beyond, wystarczy to wpisać w google grafika!!!

Gość gość
A stąd jest ukradzione zdjęcie mające przedstawiać dr Annę Zabłocką (która oczywiście w ogóle nie istnieje): www.marchierose.blogspot.fr/2012/01/dentist-ratingsfind-best-dentist.html

Gość gość
A moze ktoś szuka zadowolonego pana "Adama"? To on jest np. tu:www.alexandermd.com/uncategorized/top-5-proce dures-for-men-2011 Pani "Oliwia"? Ależ proszę:www.kobieta20.pl/artykuly/wybielanie_zebow_kt ora_metode_wybrac BANDA OSZUSTÓW!

Gość gość
Hehe :D Oczywiście, że to ci sami naciągacze co lipoxine i hialuro :D Otwieramy tę stronkę: www.yougetsignal.com/tools/web-sites-on-web-server/ Wpisujemy w wyszukiwarkę ich IP (które mamy dzięki domaintools.com) czyli "46.22.168.50" (bez cudzysłowu), wciskamy enter i mamy jak na dłoni. A myśleli że tacy sprytni bo przez anonimajzery strony porejestrowali :D

Gość gość
Ja kupiłam ten produkt i jestem zadowolona. Moje wybielanie trwało jakoś z 2 tygodnie - efekt jest i wszyscy go widą :))

Gość malgow
czy jest tu ktoś kto zamówił produkt, zapłacił nigdy go nie dostał ?

Gość gość
Pewnie zaraz się zgłosi masa takich osób, tak samo jak w przypadku lipoxine, hialuro-ultra etc. bo jak wyżej napisano to ci sami naciągacze.