Gość Depilacja 777 Napisano Luty 12, 2014 Polecam zabiegi depilacji laserem diodowym szczególnie LightSheer firmy Lumenis, jedyny działający! Nie dajcie się naciągnąć na IPL, IPL+RF, włosy po kilku miesiącach są dokładnie takie jak były przed zabiegami. Salon w którym ja robię zabiegi to sieć DeLux www.laserdelux.pl , wybrałam ich z polecenia zadowolonych przyjaciółek (rok i 1,5 roku po zabiegach, efekt trwa nadal ;)), a dodatkowo skłoniła mnie niska cena zabiegów (max 199zł) Z MOIM POLECENIEM masz 20% zniżki na wszystkie zabiegi depilacji podczas pierwszej wizyty. Dodatkowo korzystasz z promocyjnego cennika JUŻ TYLKO DO KOŃCA MARCA!!! Ale jeśli zaczniesz zabiegi w promocyjnych cenach (przed 31.03.14) to w takich cenach dostaniesz całą serię! Więc warto się spieszyć, zyskasz dobrą cenę i gładkie ciało na lato! Już 2 tyg po pierwszym zabiegu efekt jest powalający, po drugim zabiegu zostaje już tylko "dobijanie" pojedynczych sztuk! CHĘTNIE POLECĘ DO SALONÓW W: BIELSKU-BIAŁEJ, GDAŃSKU, KALISZU, KIELCACH, ŁODZI, POZNANIU, SOSNOWCU, WARSZAWIE I WROCŁAWIU. DLA CIEBIE 20% zniżki na pierwszą depilację, niezależnie od ilości depilowanych miejsc ;) i super ceny do końca serii zabiegów! Z MOIM POLECENIEM SUPER CENY NIE TYLKO NA DEPILACJĘ, ALE NA WSZYSTKIE ZABIEGI, KTÓRE OFERUJE DANY SALON Jeśli masz pytania lub chcesz otrzymać zniżkę, napisz do mnie Depilacja777@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach