Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Depilacja 777

Laser diodowy, super promocja

Polecane posty

Gość Depilacja 777

Polecam zabiegi depilacji laserem diodowym szczególnie LightSheer firmy Lumenis, jedyny działający! Nie dajcie się naciągnąć na IPL, IPL+RF, włosy po kilku miesiącach są dokładnie takie jak były przed zabiegami. Salon w którym ja robię zabiegi to sieć DeLux www.laserdelux.pl , wybrałam ich z polecenia zadowolonych przyjaciółek (rok i 1,5 roku po zabiegach, efekt trwa nadal ;)), a dodatkowo skłoniła mnie niska cena zabiegów (max 199zł) Z MOIM POLECENIEM masz 20% zniżki na wszystkie zabiegi depilacji podczas pierwszej wizyty. Dodatkowo korzystasz z promocyjnego cennika JUŻ TYLKO DO KOŃCA MARCA!!! Ale jeśli zaczniesz zabiegi w promocyjnych cenach (przed 31.03.14) to w takich cenach dostaniesz całą serię! Więc warto się spieszyć, zyskasz dobrą cenę i gładkie ciało na lato! Już 2 tyg po pierwszym zabiegu efekt jest powalający, po drugim zabiegu zostaje już tylko "dobijanie" pojedynczych sztuk! CHĘTNIE POLECĘ DO SALONÓW W: BIELSKU-BIAŁEJ, GDAŃSKU, KALISZU, KIELCACH, ŁODZI, POZNANIU, SOSNOWCU, WARSZAWIE I WROCŁAWIU. DLA CIEBIE 20% zniżki na pierwszą depilację, niezależnie od ilości depilowanych miejsc ;) i super ceny do końca serii zabiegów! Z MOIM POLECENIEM SUPER CENY NIE TYLKO NA DEPILACJĘ, ALE NA WSZYSTKIE ZABIEGI, KTÓRE OFERUJE DANY SALON Jeśli masz pytania lub chcesz otrzymać zniżkę, napisz do mnie Depilacja777@gmail.com

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować