Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostek098

Czy gruba dziewczyna dla mnie schudnie?

Polecane posty

Gość gostek098

Podrywa mnie grubaska. Twarz ma ładną, ale jakieś 15-20 kg nadwagi. Nawet jak schudnie to ciało już raczej nie będzie super. Ja też mam nadwagę, ale podobają mi się szczupłe dziewczyny. Myślicie, ze ona da się namówić na odchudzanie i zrobi dla mnie z siebie fajną laskę?

Gość gość
jak ma na twoim punkcie obsesję to tak

Gość gość
Niektorzy mowia ze nadprogramowe kilogramy to jest cecha indywidualna jak ksztalt nosa czy twarzy. Nie możliwa jest ewolucja w piękną księżncizkę.

Gość the most cooperative
a ty byś się odchudził dla niej jeśli ona by chciała?

Gość gość
Zawsze mnie rozbrajaja ludzie z nadwagą ktorzy chcieliby szczupłego partnera hehe Szukaj tego, co sam soba prezentujesz :-P A jak chcesz żeby ona schudla, to powiedz ze ty tez schudniesz :-P Możecie przecież razem pochodzic na siłownię czy pobiegać, razem stosowac dietę. Bo jakby facet chcial czegos ode mnie ale sam by tego zrobić nie chciał (w tym przypadku chodzi o odchudzanie) to bym go wysmiala :-P

Gość gość
Dla ciebie ani ona nie schudnie, ani dla niej alkoholik nie przestanie pić! Taki klimat! :P

Gość gość
Po co ma chudnac ? zeby sie tobie podobac ? sam se schudnij :P

Gość Olivvvviiaaaaa
to moze najpierw schudnij Ty i wtedy znajdziesz chuda laske i po problemie :p

Gość gość
Proponuję, że w takim wypadku najlepiej jak oboje schudniecie. Będziecie mieć lepszą motywację. Myślę, że jak jej zależy to schudnie

Gość gość
popros ja o to ale to moze byc genetyczne

Gość gostek098
Ja pójdę na siłownię, ale na razie nie mam czasu, bo dużo pracuję.

Gość gość
mnie się wydaje, że może schudnąć jeśli naprawdę się w to wkręci, sama mam zbędnych parę kg i może gruba nie jestem, ale przydało by się tak z 5 mniej, i zawsze jak zaczynam kręcić z kimś kto mi się naprawdę podoba, to waga zaczyna sama lecieć, bo po prostu nie mam takiego apetytu. No ale ja własnie jak jem więcej to z nudów albo stresu i dlatego

Gość gość
jak jej zalezy to schudnie ale powiem ze jak juz ma tendencje to moze szybko wrócic do poprzedniej wagi sa tacy którzy lubią XL więc moze sobie ja odpóśc i szukaj takiej która od początku pasuje jak na poczatku juz widzimy wady to im dalej w las tym ciemniej na samym poczatku powinniscie obydwoje płynąć na fali urzeczenia a jak poczatek kicha to daj se sianko

Gość gostek098
Ona ma fajny charakter, jej ciało może nie jest super pociągające, ale naprawdę mi na niej zależy :)

Gość gość
jeśli jej się podobasz to pewnie tak :D znam taką. 1,5 roku latała za gościem , w końcu poszla na fitness :D i sa ze sobą już chyba ze 4 lata?