Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaa1219

czy ja go zmuszam do seksu? Czy moje zachowanie moze rozbic ten zwiazek?

Polecane posty

Gość gościówaja
Jak jej zależy to da radę . Nie osądzajcie jej . Ja życzę jej powodzenia i oby się udało ! :)

Gość gość
@Sdlkkkk Czepiasz się, jak jakiś głupek upierdliwy. :-o

Gość kasiaaaaaaaaaaa1219
ale Waszym zdaniem on mnie... zostawi?

Gość gość nr 137
A autorce to myślę, że się uda. Przecież nie zrobiła nic na poziomie np. zdrady, jakiejś rażącej nielojalności czy coś w ten deseń. Problem tutaj widzę w braku komunikacji, nic więcej.

Gość gość
"Studentko polonistyki jest problem stylistyczny z tym zdaniem nie uważasz?" Czepianie się innych zacznij od swojej interpunkcji - przed 'nie uważasz' powinien być przecinek.

moim skromnym zdaniem problem trochę głupi :) Szkoda tylko, ze wcześniej nie zareagowałaś- jak jeszcze subtelnie Ci mówił, ze przesadzasz z tym sexem. No ale trudno. Spotkajcie się, wytłumacz mu jak na Ciebie dziala itp. Nie widzę powodu dla którego miałby Cię rzucić.

Gość jako studentka psychiatrii
stwierdzam: kobiety z rozmowy o zasadach językowych zasięgnijcie fachowej pomocy...

Gość gościówaja
Autorko, nie myśl o tym . Zastanów się co możesz zrobić żeby było dobrze . (a tak nawiasem mówiąc, to wątpię żeby Cię zostawił.. z tego co piszesz to mądry z niego facet - musi po prostu odetchnąć, pomyśleć) :)

Gość lksajdajjjjjj
ale studentka polonistyki 1 upomniała autorkę za ortografię a sama zdanie sklecić nie potrafi

Gość gość
Jak nie widzisz różnicy między upomnieniem a wytłumaczeniem, to zgłoś się do studentki psychiatrii :D

Gość lksajdajjjjjj
napisz mu smsa że przepraszasz

Gość kasiaaaaaaaaaaa1219
SMS: Daj mi ochłonąć, poczułem się potraktowany bardzo przedmiotowo i kiepsko się z tym czuję. Przyjmuję Twoją skruchę i przeprosiny ale pozwól mi pobyć z tym kilka dni, spotkamy się i porozmawiamy. Też uważam, że nie skreśla się ludzi od razu :-). Tylko teraz to wszystko jest na świeżo, za dużo emocji mam w sobie muszę spojrzeć na tą sytuację z boku. Obiecuję, że wkrótce się odezwę.