Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolczyki na walentynki

Polecane posty

Gość gość

chciabym da mojej lubej kolczyki, wybralem pare modeli - na zdjeciach mi sie podobaja ale sa one raczej male. np kruka z kolekcji shine za 450zl. http://wkruk.pl/product-pol-2320091-KOLCZYKI.html Wiem ze woli takie na sztyfcie. Co o nich sadzicie?

Gość gość
ładne, ale te w kształcie śnieżynek ładniejsze

Gość gość
sądzę ze za te probe zlota mocno przepłacisz. Nie warto. Lepiej pobiegaj po lombardach lub allegro i kup proby 585. Złoto to nie majtki, nie musi byc nowe.

Gość gość
Ja myślę że to przez diamenciki ta cena, więc myślę że od biedy może być, choć bądź co bądź za cokolwiek KRUKA przepłącasz :D

Gość gość
straszne badziewie, to co na allegro, nie kupuj

Gość gość
Najpierw przebij jej uszy i cipke

Gość gość
pewnie przeplaca sie za kruka ale na allegro juz troche za pozno (poza tym w sklepie przynajmniej jest pewne) a po lombardach nie bardzo mam czas biegac. Te z kruka za 1,3k rzeczywiscei b. ladne ale jednak troche za drogie. A co sadzicie o tych http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,3,9193 A tak w ogole to co sadzicie lepiej z diamencikami czy z brylantem? A moze z jakim innym kamyczkiem(rubinem, szafirem)?

Witam, jeżeli szukacie prawdziwego prezentu,biżuteri, która będzie niepowtarzalna i jedyny w swoim rodzaju polecam www.bizutik.pl/kolczyki. Znajdziecie tam oryginalne pomysłowe wzory, nie takie z sieciówek, które pół miasta nosi, jakość towarów pierwszorzędna i wysyłka ekspresowa. Kupuje u nich od jakiegoś czasu i jestem nimi zachwycona, moje znajome podziwiając moje pierścionki i kolczyki też !!! Zerknijcie na ich stronę, a same się przekonacie !!!