Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to są samochody luksusowe

Polecane posty

Gość tojaautorka
Nie uważam. Autem klasy średniej cięzko cokolwiek "pokazywac" - wg mnie. Tak samo z resztą stwierdziła ta osoba, która zawarła wewnętrzną sprzeczność w wypowiedzi. (jak sądzę Ty). po czym zaczęła mnie wyzywac od idiotek. Widać klasę, widać. Lubię logiczne wypowiedzi.

Gość gość
Też macie problemy ludzie...

Gość tojaautorka
Dziękuje za odpowiedzi na temat :) Zmykam.

Gość mnnm
Citroen c5 to auto klasy średniej Citroen DS5 to klasa premium

Gość gość
Za bardzo znam się na ludziach żeby wypisywać błędne stwierdzenia. Sama potwierdzasz swoją klasę pisząc że nie rozumiesz. Nie uważasz że nowym samochodem klasy średniej można się pokazać w rodzinie w której standardem jest używany 10 letni opel ?

Gość gość
Masz rację , zamykaj bo twoja głupota się tutaj nie zmieści .

Gość gość
ds5 to tez klasa srednia

Mój szwagier, który naprawdę zna się na samochodach, bardzo chwali sobie Mazdę 6 ( http://nowamazda.pl/mazda6/ ), którą nabył 3 miesiące temu. Podobno ma bardzo korzystne spalanie, jest naprawdę szybka, zwinna, pakowna (spokojnie pomieściła dwa foteliki dziecięce) i dzięki krótkim drzwiom bocznym jest po prostu łatwiejsza w parkowaniu. Myślę jednak, że warto wybrać się w jazdę próbną zarówno jednym, jak i drugim autem i na spokojnie się zastanowić, które wybrać.

Gość Cfaniaczka
Dobrze dać auto do sprawdzenia przed zakupem do warsztatu http://auto-klinika.pl/zakup_auta Zawieszenie, karoseria, sprawdzić czy powypadkowe czy nie.

Gość daga78

Dla zwykłego, przeciętnego człowieka luksusowy bedzie samochód z salonu, nowy. Tak jak my- przeważnie auta były kilkuletnie odkupowane od kogos, niedawno wzięliśmy na kredyt Opla Insignię w naszym katowickim salonie MMCars na Ul Lotnisko. Dla nas to luksusowe auto , nasze pierwsze nowe, prosto z salonu...

Gość ernesto

Dla mnie luksusowa jest marka BMW, to dopiero wypasione bryki. Od młodego moim marzeniem było posiadać BMW, miałem potem e36, teraz dumnie wożę  się BMW serii 3. Dla mnie to luksus. polecam salon warszawski Bawaria Motors BMw na Czerniakowskiej u nich okazyjnie zakupiłem samochód, a mają w ofercie także auta używane

Gość vovin

Sprowadzeniem zabytkowych samochodów z zagranicy i ich profesjonalną renowacją zajmuje się Rzepecki Auto z Jabłonnej / k. Warszawy. Tam to dopiero znajdziecie luksusowe samochody 🙂