Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KARMIENIE PIERSIĄ wprowadzanie nowych produktow jem tylko chleb i szynkę

Polecane posty

Gość gość

synek płakał po innym jedzeniu, ma 2 tygodnie. chcialabym do mojej diety wprowadzac inne rzeczy bo juz nie mogę patrzec na szynkę. Po jakim czasie od zjedzenia czegos nowego powinnam zauwazyc objawy jesli cos bedzie nie tak?

Gość gość
w ciągu doby powinnaś już coś widzieć spróbuj może sr żółty? a może dziecko ma kolki? one wcale nie muszą być spowodowane tym co jesz... ja jadłam na prawdę rożne rzeczy i było ok...

Gość gość
jadlam ostatnio ser. plakal całą godzinę. teraz ugotowałąm budyn i mam przeogromną ochotę na niegom, ale boję się że znowu będzie przeze mnie cierpiał...

Ja przy pierwszym synu stosowalam katorznicza diete :P a dziecko darlo sie jak opetane , przeszedl na mm i bylo to samo - taki charakter ;) Przy drugim synu nie stosowalam zadnej diety i dziecko bylo jak aniolek :) W mame sie wdal :D

Gość gość
ja od początku jem wszystko. Najpierw patrzyłam co podawali w szpitalu i to jadłam bez obaw w domu ( gulasz, buraki, ziemniaki, chleb, szynka, ser biały, dzem,budyn, kisiel, )a pozniej juz wszystko z wyjatkiem smazonego, czekolady i wzdymajacych. Z tego co wiem to dopiero po 3 tygodniu dziecku ksztaltuje sie flora i moga byc problemy z brzuchem, wczesniej raczej nie powinno.