Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test moze klamac ?

Polecane posty

Gość gość

No hej wiec okres powinnam dostac 4 i robilam jeden test 4 dni po spodziewanym wyszedl negatywnie jednak dalej nie mam @ A mam wyzsza temperature i jestem bardziej senna czy test moze se myslic ??? I mam pytanie czy moge isc do ginekologa bez mamy jak dalej go nie bedzie bo mam 16 lat .. Nie dawajcie glupich komentarzy bo nie o to prosze ! :)

Gość gość
Haloo ? Jest tu ktos ?

Gość gość
Nikt mi nie odp ??

Gość gość
to zależy ile po stosunku ten test robiłaś?

Gość gość
17 dni po ostatnim stosunku (bo bylo ich wiecej w czasie dni plodnych )

Gość gość
jestes w ciazy,gratuluje

Gość gość
skoro wspolzyjesz w czasie dni plodnych to normalne ze jest bardzo duza szansa na ciaze, testy z moczu nie sa wiarygodne na poczatku, zrob test z krwi

Gość gość
No a gdzie mam isc zrobic test z krwi.. do gina czy gdzie? I ile kosztuje taki test z krwi ? I co do tego ginekologa to moge isc sama lub z kims pelnoletnim ?

Gość gość
17 dni to już może byc wiarygodny. może ale nie musi. Zrób za pare dni. co do podwyższonej temperatury to co znaczy twoim zdaniem podwyższona. Ciążę można podejrzewać po 18 temperaturach wyższych od poprzedzających je 6 temperatur niższych. I bierzemy pod uwagę tylko temperatury mierzone rano, o tej samej porze, po przebudzeniu, tym samym termometrem i w tym samym miejscu ( nie pod pachą). Często dziewczyny przeczytają coś wyrwanego z kontekstu, zmierzą temperaturę o dowolnej porze, zobaczą 37 i już panika że ciąża.

Gość gość
Mam 36,7 36,8 37 temperature i tak jest od okolo tygodnia Kolo godziny 9 wzrasta dopiero ze robie sie ogolnie goraca cala na twarzy i wgl i zaczelo mnie to dziwic juz ;x

Gość gość
Czyli nawet nie masz pełnego obrazu temperatur. Ja taką temperaturę mam zazwyczaj w drugiej fazie (po owulacji) . Poza tym lepiej robić przed godziną 8 te pomiary. mi kiedyś zakłócało wykres to że wstawałam do pracy o 8 i mierzyłam około 7.30. Byle co wtedy zakłócało temperaturę.