Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MINUTAKA

co moge zrobic w piekarniku z wolowiny w cienkich plastrach??

Polecane posty

Gość MINUTAKA

po prostu musi byc bez tluszczu.. stad piekarnik. help :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
samego mięsa w takiej formie bym nie piekła, bo może wyschnąć i zrobią się podeszwy włóż do brytfanki z cebulą pokrojoną w paski, grzybkami i czym tam chcesz, zalej winem albo piwem i zapiecz dość długo w niskiej temperaturze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
kolejne g***o czyli nic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zrazy zrób Zawin coś w środku nie wiem moze szpinak zawin w pergamin I będzie bez tłuszczu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W piekarniku nic, wyjdzie podeszwa. Zrób na parze, doprawiając ziołami.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×