Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia150

Krwawie Z odbytu: Przeczytajcię

Polecane posty

Gość Asia150

Ostatnio na małej imprezie umówiłam się z kumplami ze studiów że jak zaliczę sesje to chyba dam się zerżnąć 2 facetom naraz. smiali się ja też od słowa do słowa i wkońcu wyszło tak że zostaliśmy umówieni. Dziś właśnie to zostało zrealizowane pieprzyli mnie na dwa baty i anal oral cipka dupka lody itd. chyba z 6 godzin zjechali sie po 3 razy. Teraz krwawie z o***tu i strasznie mnie boli :( wstydze się iśc na pogotowię bo co powiem ??

Gość gość
Gratuluję zaliczenia... sesji ;-)

Gość ks teodor
proponuję ostatnie namaszczenie... za głupotę trzeba płacić !

Gość gość
to rak

Gość gość
A jednak głupota boli

Gość gość
Cienkie prowo sadystycznego debila nienawidzacego kobiet

Gość Anna_20
ja dzisiaj miałam ostro analek i nic mi nie jest było super, wchodzą mi narazie 4 paluszki w o***t, a facet powiedział żebyśmy ćwiczyli to wejdzie cała ręka i mnie wtedy wybzyka aż po łokieć już nie moge sie doczekać :*

Gość jazon
krwawieniem specjalnie chyba nie musisz się przejmować, ja miałem podobnie po zaparciach w sumie samo przeszło a lekarz mówił by się nie przejmować, wpisał coś na wrzody zaparcia i antybakteryjne. Wszystko zależy jak poważne masz te krwawienia ( zabawa musiała być fajna ale koledzy dali ciała i nie zważali na Ciebie ) Ja bym się zemscił i powiedział że jesteś w ciąży tylko nie wiesz z którym.

Gość gość
a o co zalożysz się ze mną, kochanie?:) radziłbym powiedzieć zawczasu kolegom o sposobach nawilżenia, bo nie wiadomo, kiedy znowu będą mieli z Tobą przygodę

Gość Asia150
daj spokój, już się nie zakładam:( myślałam, ze się skończy na erotycznym masażu, a tu musiałam ich obsłużyć w każdy sposób i to tak długo:(