Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KTOS MOZE MI POMÓC BŁAGAM.

Polecane posty

Gość gość

Od razu mówię że chciałabym tylko komentarze które naprawde mogą mi pomóc a nie wyzwiska ... Ma 20 lat. Z chłopakiem nie uprawiamy pełnego stosunku, tylko petting i seks oralny. Zawsze wycierał palce zanim zaczął coś robić, Jednak w tym miesiącu miesiączka się nie pojawiła. Po zrobieniu testu ciążowego, 2 dni po terminie spodziewanego okresu wyszła jedna kreseczka. Teraz spóźnia się on tydzień. Byłam u pani ginekolog, opowiedziałam całą sytuację, a ona dała mi tabletki na wywołanie miesiączki. Obawiam się jednak, że może to mieć podłoże związane z ciążą ... myślicie że to możliwe? Przecież zawsze uważaliśmy a on ręce wycierał przed każdym swoim działaniem! No i test był negatywny. po za tym brak u mnie objawów ciaży. Błagam niech mnie ktoś uspokoi ... tabletki zaczynam brać od jutra :(

Gość gość
Jak jesteś pewna tego działania jak tego pisania to spoko.:-) Różnie bywa w życiu z okresem! :-)

Gość gość
wytarł ręce to nie oznacza że pozbył się wszystkich plemników

Gość gość
plemniki po wyschnięciu nie przeżywają, więc nawet gdyby wcześniej miał na palcach spermę a ona by wyschła to nie ma ciąży. Tracą one wtedy swoje zdolnosci zapładniające po prostu umierając.

Gość gość
Jesteś pocieszona? :-)

Gość gość
ale cyz ty głupia jesteś?? kto ci powie przez nata, że jesteś w ciąży ? co za debil co my ginekolodzy czy co

Gość gość
czyli innymi słowy nie ma pełnego stosunku albo świeżej spermy na palcach to nie ma ciąży, tak? :

Gość gość
co za chamstwo ! z góry prosiłam o odpuszczenie sobie takich komentarzy. Pokazujesz tylko swój niski poziom, a ja zwyczajnie chciałam sie dowiedzieć czegoś od ludzi mających już jakieś doświadczenie lub więdzę na ten temat. Ah co za człowiek.

Gość gość
Wyluzuj, to net. :-)