Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moic 142

18 testów. Co mam jeszcze zrobić. ?

Polecane posty

Gość gość
boże i że ten koleś chce być z taką głupią laską ? na jego miejscu wstydziłabym się pukać taką idiotkę

Gość gość
ty jesteś chora psychicznie

Gość gość
na milion procent jestes w ciazy,mimo,ze wystapi krwawienie!!!!! zacznij zbieracnna wyprawke. gratuluje:)

Gość Monic 142
Wiem że głupia jestem. Bardzo się boję że nie mam tego 2 okresu, dlaczego mi się spóźnia

Gość gość
Bo panikujesz! Zrób sobie test. Ale na obecnosc mózgu... Przyglup :o

Gość Monic 142
Wiem że dla Was jestem głupia i zachowuje się jak idiotka ale ja już sama nie wiem co mam zrobić? Cały czas czekam na tą 2 miesiączkę a jej nie ma. Siedzę teraz sama w domu i myślę. To jest już nie do wytrzymania

Gość gość
masz zaburzenia hormonalne kretynko ile razy można robić testy i wmawiać sobie ciążę ? mam 39 lat i tylko raz w życiu robiłam test, bo wiem na czym polega cykl i jak działa antykoncepcja

Gość Monic 142
Zaburzenia hormonalne? A z kad to się bierze do tej pory czegoś takiego nie miałam.

Gość Monic 142
Ale tyle na necie piszą że U niektórych testy mogą nie wykryć ciąży.

Gość gość
Ciaza,gratuluje !!!!!!!!!!

Gość gość
Laska wrzuc na luz. Masz tyle testow kazdy negatywny. To sie uspokoj. Ja za okresem czekalam dwa miesiace. W koncu z chlopakiem postanowiliśmy ze zrobię test bo to juz bylo dosc denerwujące. Z tego stresu i ciągłym mysleniu o ciazu mialam jak ty. Bol brzucha itd. Dzieci widzialam wszedzie. Test byl negatywny. Uwierzylam. Bylam spokojna. Kiedy w koncu stwierdzilam ze jakis dziwny mam brzuch jakby wiekszy. Chlopak sie zestresowal i to ja tym razem go uspokajalam. Mielismy w planie powtorzyc test ... kiedy to dzisiaj w nocy dostalam okres. Takze nie ma sie co stresowac. Pol sukcesu bedziesz miala jak osiagniesz spokoj.