Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oscar de la Hoya 24

Kim jest moja dziewczyna?

Polecane posty

Gość Oscar de la Hoya 24

Od 4 miesięcy jestem w związku ze swoją dziewczyną. Na początku wszystko było fajnie i pięknie, jednak potem zaczęły wychodzić różne dziwne sprawy. Kiedy zaczynałem poznawać jej znajomych, wielokrotnie dochodziły do mnie plotki na jej temat, a to, że się przespała z chłopakiem ze stadiów tak na raz, potem, że odbiła komuś chłopaka i też się z nim przespała, że "dała" na pierwszym spotkaniu... Rozmawiałem z nią o tym, ale usiłowała mi wmówić, że to podłe plotki. W sumie z czasem nic już sobie z tych plotek nie robiłem, do czasu, kiedy jej przyjaciel po pijaku rozwiązał raz język, że "jak to było z trzema ogierami". To dało mi wiele do myślenia. Ona nie lubiła mówić o swoich byłych-temat prawie tabu. Tym bardziej jestem zamyślony od czasu, kiedy przeczytałem jej wiadomość od jednego typa na FB, który wysłał jej zapytanie "jak to było, kiedy robiłem Ci krawata". Zaczynam się zastanawiać kim ona jest... Jak wy byście zareagowali w takiej sytuacji? Co robić? Kłócić się i żądać wyjaśnień? Próbowałem pogadać z jej przyjaciółką to mi awanturę zrobiła, że "odwalam krzywe akcje" i mam sam ją pytać.

Gość Hehe Floyd
Słabsi tak mają :D

Gość Oscar de la Hoya 24
To wszystko jest jakieś dziwne. Dopiero teraz to zaczynam dostrzegać. Jest gorzej między nami teraz, bo próbują ją "usidlić". Chyba każdy chce mieć pewność.....

Gość gość
Co to znaczy "robić krawata"?

Gość Oscar de la Hoya 24
Ja pytałem poważnie...widać, że na forum kobiecym więcej niewyżytych facetów