Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalalala

prawdopodobienstwo ciazy

Polecane posty

Gość tralalalalalalala

sytuacja wyglada tak, ze bralam przez 3 miesiac z zrzedu antykoncepcje hormonalna, pod koniec 3go mies musialam wziac furagine na zapalenie pecherza ostatni stosunek byl jakis miesiac temu, potem dostalam okres, ale byl on dziwny- zamiast w czwartek pojawilsiew sobote, raczej skapy, brazowa krew i skrzepy, w 5 dniu cyklu mialam usg transwaginalne- spr jajnikow i endometrium- niby wszystko ok po okresie cytologia, po ktorej dostalam jakiejs infekcji teraz jestem na 18stej pigulce z 21, od kilku dni bola mnie piersi i podbrzusze - taki raczej klujacy bol i dostaje paranoi, ale boje sie zrobic test zastanawiam sie nad mozliwoscia ciazy mimo tabletek, ale przeciez dostalam okres, a krwawienie z implantacji z tego co slyszalam jest raczej jasnoczerwone

Gość gość
dokladnie krawienie implantayjne wyglada zupelnie inaczej, no i okres byl choc pozniej (ale to moglo byc spowodowane infekcja) wiec spokojnie w ciazy nie jestes :D nie tresuj sie - bierzesz leki, nie wiadomo czy by nie uszkodzily ewentualnego plodu ! a bol jajnikow moze miec mase ro9znych przyczyn

Gość gość
kurde dziewczyno tabetki bralas, masz infekcje, bierzesz leki, okres byl, oststni stosunek miesiac temu...... no ludzie.. jakim cudem ty chcesz byc w ciazy? chyba ze niepokalane poczecie

Gość tralalalalalalala
dzieki za uspokojenie ;) niestety mam problem z somatyzacja- moj organizm reaguje na stres, ktorego w ostatnim czasie mialam duzo inna rzecz, ze mam tez dwukierunkowy zoladek z tej okazji, wiec raczej pojawilyby sie wynioty no i zastanowil mnie wybitnie ten bol podbrzusza i piersi, spanikowalam troche dzieki wielkie

Gość tralalalalalalalala
tyle ze infekcja byla po cytologii zrobionej PO okresie bardziej martwie sie, ze jakims cudem moglam zajsc w ciaze w poprzednim cyklu skoro okres byl skapy, pelen skrzepow i taka raczej brazowa krew... zastanawiam sie czy przypadkiem uragina nie zmniejszyla dzialania anty, mimo iz na ulotce nic nie byo o tym napisane