Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yarmagul

Czy to mozliwe ze ON od 8 lat ze mna gra ?

Polecane posty

Gość gość
Cóż,też miałem takie koleżanki naiwne,wszystko się im wkręcało i były w sam raz na jedną noc heh

Gość gość
Ja miałam okazję pracować z takimi mieli żony a tylko na cycki i d**e się patrzyli , nie licz na cud z nim! bo oni tylko patrzą jak coś wyru***ć

Gość jessicaeverme
Autorko spłyń stąd i wracaj do swojego białasa bo tylko psujesz opinię innym normalnym kobietą

Gość gość
Autorka jest ograniczona i dalej zapewne będzie mu dawać kolejne 8 lat

Gość gość
pustak i tyle nic nie piszcie bo szkoda!

Gość MaRysiAa666
Dokładnie tak a wszystkie opinie olewa,czeka na taką w której ją pochwalimy i pogratulujemy bycia idiotką i q***ą

Gość Yarmagul
To wy mimo ze macie sporo racji jestescie stuknieci. 8 lat z nim bylam znam cala jego rodzine i on poznal moja. Mielismy plany, mieszkalismy razem przezylismy miliony dobrych i zlych chwil staralismy .sie o dziecko;-( I w dalszym ciagu utrzymuje ze niejeden polak jest gorszy niz on co widze codziennie.

Gość gość12345987
W****aj się na cyce szlamo

Gość mariusz214
Autorka tematu to taka ściera do pomyj,takiej na żonę nigdy nie wezmą bo i po co komu takie ś****wo

Gość gość
Można cię zrozumieć ale z nim przyszłości nie ułożysz no trudno! On nie jest ciebie wart nie jest! tak jak ci mówie 5-6 żon i tysiąc kochanek tacy są wszystko im wolno jedna to dla nich za mało zrozum!

Gość mariusz214
Autorka ma zbyt mały rozumek żeby to ogarnąć

Gość Yarmagul
Mariusz rozumiem ze wolisz taka co w kazda niedziele do kosciolka smiga prosto z potancowki w remizie na ktorej macalo ja milion podpitych kolesi. Coz Twoj wybor. Ale pamietaj ze kazdy ma jakiegos trupa w szafie.

Gość gość
czemu założyłaś temat skoro nie dociera do ciebie, że ten człowieniu traktuje cię jak szmatę? Kogo obchodzi czy Turas czy Zyd, czy Marsjanin. K***s to k***s, chociaż częściej zdarza się to akurat ciapakom :) BTW, tak, przez 8 lat grał. Chociaż w sumie nie grał, bo w końcu jasno dawał ci do zrozumienia kim jesteś dla niego tym jak cię traktował :)

Gość mariusz214
Lepszy martwy trup niż żywa q***a pamiętaj autorko

Gość gość
jesteś nienormalna nie przez to, że zadajesz się z Turkiem, a przez to, że dajesz się tak traktować i uważasz, że w sumie jest wielu gorszych mężczyzn. Ja nigdy nie byłam z Turkiem, ale byli to Polacy i raz Włoch. Żaden z nich mnie tak nigdy nie potraktował. Nigdy. Albo to jest prowo albo jesteś wyjątkowo głupia i naiwna.

Gość gość12345987
Takie tematy powinny być od razu kasowane,autorka niech sobie założy blog pod tytułem "8 lat mojego qurewskiego życia jako szmatka z turkiem i niewolniczej pracy " ament :)

Gość mariusz214
Takie szmachiuchy jak autorka można spotkać coraz częściej,widać po niej ,że bezdennie głupia i nadaje się tylko do jednego,szkoda tych dzieci będzie jak się pojawią no bo co taki pustostan może im wpoić.

Gość MaRysiAa666
Popieram,niektórzy ludzie powinni mieć zakaz rozmnażania :P

Gość rysiuzklanuzyje
CO by nie powiedzieć,to aż żal to czytać,to musi być prowokacja bo nie wierzę ,żeby takie głupie baby istniały

Gość jessicaeverme
Autorka to typowe rasowe szmacisko,które nie da sobie nie powiedzieć i myśli jeszcze,że należy się jej poklask.

Gość MaRysiAa666
I jak tu takiej nie bluzgać,jak jej nie jebniesz to nie zajarzy :)A i teraz pewnie myśli,że nietolerancyjne polaczki ją gnoją,bezpodstawnie oczywiście :)

Gość gość
gdzieś usłyszałam, że ciapasy wyznają zasadę "nasza sperma wszędzie", pewnie dlatego rypią na boku ile wlezie.

Gość Yarmagul
Kazdy kto na mnie bluzga niech sobie przeczyta jeszcze raz moj pierwszy post. WIEM ZE TO JEST CHORE. Zgadzam sie z jednym z poprzednich postow ze jest takich osob jak ja niestety coraz wiecej i uwierzcie mi lub nie ale nie kazdy jest szmaciskiem. Slepa chora milosc, naiwnosc, chec wypelnienia pustki ect. A on jest poprostu zwyczajnym chamem ktory poprostu traktowal mnie tak jak ja sama mu pozwalalam chyba ze strachu przed utrata.. Boli to strasznie.Nie weszlam tu po to zebyscie mnie zlinczowali bo jest mi wystarczajaco ciezko. Spodziewalam sie krytyki pod moim adresem ale teraz to bardziej mi potrzeba kilku slow otuchy typu ``ten d**ek nie jest ciebie wart, nie daj sie wykorzystywac`` uciekaj od niego, ect. Nie jest milo plywac w gownie nawet tym ktore samemu sie wyprodukowalo i trzeba robic wszystko zeby to NIGDY sie nie powtorzylo.

Gość gość
jej nawet turek nie chce za żonę tylko oszukuje bo potrzebna jest jemu do ********* akurat taka jest jemu potrzebna co z**********a za darmo u jego rodziny, toż to byłby wstyd

Gość gość
to sam nie wiesz że trzeba od takich trzymać się z daleka, trzeba ci to powtarzać, ile razy, dawno wszyscy ci to mówią tylko ty nie rozumiesz i pleciesz głupoty o zakochaniu, jak można się zakochać w takim typie

Gość Yarmagul
Ide na silke. Moze mi sie polepszy.

Gość Yarmagul
Hahaha zakochac sie nie da w takim typie bo on byl zupelnie inny od jakichs 3 lat waly kreci tylko ze odkochac sie ciezko. Bedzie trzeba i to w tempie ekspresowym. Nlo ide juz.

Gość MaRysiAa666
Idź precz i nie wracaj

Gość Yarmagul
Marysia ciebie to chyba nikt dawno porzadnie nie w******** Jak kobieta jeczy w nocy to nie szczeka w dzien. Wiesz ?

Szkoda że przez takie kobiety Polki mają opinię "materacy". Zobaczą takiego i już majtki same lecą...