Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yarmagul

Czy to mozliwe ze ON od 8 lat ze mna gra ?

Polecane posty

Gość Yarmagul
Jebnieci jestescie. Nigdy w zyciu go nie zdradzilam. Jak ktoras z was swietojebliwe c**y facet ktooremu ufalyscie zostawi po wielu latach zwiazku to wam tez ktos niech gada ze jestescie worki na sperme i materace. Tfu brzydze sie wami.

Gość Zsazsa
Yarmagul, problem polega na tym ze Turcy sa bardzo rodzinni i on dobrze wie ,ze bez błogosławieństwa mamusi i tatusia nie ożeni sie . A jeśli to zrobi to rodzinka tak żonie życie uprzykrzy ze sama będzie chciała rozwodu. Szkoda mi Ciebie bo źle ulokowalas uczucia i po 8 latach jest ciezko odejść i zawsze będziesz żyć nadzieja . Ten związek jest przechodzony i z tej mąki chleba nie będzie . Poważnie zrób bilans swojego życia i dobrze wybierz bo życie masz tylko jedno

Gość gość
Nie tykajcie g***a bo się tu będzie udzielać za chwile,że my jesteśmy j******i.Lepiej j******i niż w******* w dupsko heh

Gość rysiuzklanuzyje
Autorko jesteś.Mam pytanie odnośnie ciebie i tego twojego pseudo związku.Odezwij się

Gość gość
A ja nie jestem rasistą i jako nie rasista, zapytam o co Ty pytasz, autorko? Przecież to oczywiste, że z Tobą gra a nawet nie gra, bo grają partnerzy, tylko Cię wykorzystuje kiedy chce i jak chce. Nie rozumiem też zupełnie, czego oczekujesz: że ktoś Ci to wszystko jakoś wytłumaczy tak, że wyjdzie na to, że on Cię kocha, szanuje i weźmiecie ślub? No weźże się ogarnij, skoro od ośmiu lat jesteś w takiej sytuacji, to znaczy, że musisz mieć lat co najmniej 25, czyli już w miarę dorosła jesteś...

Gość rysiuzklanuzyje
Dobra autorka chyba się pojawi więc zapytam.Analnie też mu dawałaś?

Gość MaRysiAa666
Rysiu,zapewne tak.Zresztą pewnie miał łatwiznę w którą dziurę chciał :)

Gość Yarmagul
Nie oczekuje cudow bo wlasnie dlatego ze czekalam na cud bylam z nim tak dlugo i pomimo wszystko. Ja sama sobie staram sie pomoc min wlasnie poprzez zalozenie tego watku. Rozum wie wszystko a serce swoje. Przeciez wiem ze nie na tym milosc polega i nie tego chce.Chce wreszcie byc szczesliwa. Sama na siebie jestem zla ;-(

Gość gość
Dziwa się tu rozpisuje o tym jak daje gosciowi co ma ja w d***e i szuka pocieszenia.Tak dziewczynko ozen się z nim ,gowno do gowna ciagnie zawsze

Gość gość
Yarmagul ,ty nie masz rozumu a serce to masz w d***e

Gość Yarmagul
Pytanie uwazam za zupelnie nie zwiazane z tematem ale odpowiem. Nie, nie dawalam mu analnie nigdy nie dalam i nie dam. Jesli ktos lubi to ja nikomu nie bronie ale moje osobiste zdanie jest takie ze dupa jest od srania a nie od ********** Prosze was darujcie sobie plucie jadem. Do siostry albo do matki tez byscie tak mowili gdyby je cos takiego spotkalo ?

Gość rysiuzklanuzyje
To jak w którą dziurę mu dawałaś?

Gość gość
Daj mu czas,może coś zrozumie i ruszy do przodu

Gość Yarmagul
Nie potrafie zrozumiec jak mozna byc do tego stopnia podla kanalia zeby perfidnie wykorzystywac kogos kto by za nas zycie oddal i spory kawal tego zycia mu poswiecil ;-(

Gość Zsazsa
Dupa jest do srania,dobrze ,że to rozumiesz chociaż,ale powinnaś też wiedzieć,że c****o nie jest do dawania na prawo i lewo

Gość Zsazsa
Szkoda ze tyle czasu straciłas z osoba , ktora moze i kocha Cie ale liczy sie bardziej z rodzina i nie ożeni sie z Tobą . Zycze Ci powodzenia :)

Gość gość
jarmguł ty odnoszę wrażenie niczego nie jarzysz,fajnie ci jest jak jest ,od czasu do czasu cię przeleci i tyle

Gość Zsazsa
16:26 to podszyw , ja juz nie będę wiecej pisała pod tym nikiem

Gość rikityki
Yormouł ty to chyba mieszkasz w down town,tam to byś pasowała

Gość Yarmagul
Zsazsa. Dziekuje. Utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu o tym co wiem niestety. On przysiegal na zycie matki i na bankructwo swojej firmy ze mnie nie oszukuje nie gra , kocha... Poprostu 100 % socjopata. Tatus i braciszek tez tak ma ;-/

Gość rikityki
autorka to jedno wielkie gowno,ament

Gość Yarmagul
Zsazsa wyczuwam podszywy na odleglosc ;-) Jak mozna sie z Toba skontaktowac prywatnie ?

Gość Yarmagul
Mam kompleksy i może dlatego daje się traktować jak g***o

Gość Yarmagul
Sram na klatce

Gość Yarmagul
A w ogolę to jestem ze wsi,tata ruhau mnie w d**endo dildem za dziecka,dlatego mam spatrzenia

Gość gość
Z doopy to jesteś ty ściero goowniana

Gość gość12345987
szmacico/scieraa tyle o tobie można powiedzieć

Gość gość12345987
Dobrze,że takie głuupie ściery nie będą miały potomstwa

Gość Lilu569
Bóg cię kocha pamiętaj,nie raz wystawia nas na różne próby ale sex przedmałżeński to grzech przeciwko życiu poczętemu.Antykoncepcja to zło!!!