Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina Karola

bajka dla faceta

Polecane posty

Gość Karolina Karola

ostatnio mój najlepszy kolega, w sumie nawet przyjaciel poprosił mnie, żebym mu opowiedziała bajkę na dobranoc. najpierw zaczęłam się śmiać, a potem dziwić, bo upomina się o to dość często. czego to objaw? nie mówcie, że infantylizmu itp. chodzi mi o to, czy to może świadczyć o tym, że traktuje mnie w jakis specyficzny sposób, inaczej niż wszystkich. w końcu to dorosły facet, a prosi o takie rzeczy. co o tym myślicie?

Gość gość
ja też proszę bo wiem, że on ma inwencję twórczą. w bajkach się wykazuje, a w seksie DUPA WOŁOWA !

Gość gość
duszo starsza jesteś łot niego? :classic_cool:

Gość Karolina Karola
jestem młodsza od niego o kilka miesięcy. on też wie, że ja mam inwencję, ale nie jesteśmy razem i gdy on mnie o to prosi, to ja się niezręcznie czuję, bo mam wrażenie, że gdy zacznę coś opowiadać to wywiąże się jakaś intymna atmosfera, a nie wiem czy o to mu chodzi...

Gość gość
jak nie jesteście razem, to lepiej zostań w swojej bajce :classic_cool:

Gość Karolina Karola
dlaczego? wiem, że to wszystko śmiesznie brzmi, ale on zachowuje sie tak jakbyśmy byli razem...który normalny dorosły facet chce bajek od koleżanki? raz też powiedział, że mogę posłuchać jak oddycha przez sen

Gość gość
Chyba umowie sie z Toba i bedziemy sobie opowiadac bajki na dobranoc! :) Tylko sorry ja zasne.