Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana! To przerosło by każdego!!!!

Polecane posty

Gość gość

Trzy wiadomości, po których zawalił mi się świat: 1 - jestem w ciąży (mam 19 lat) 2 - chłopak mówi, że nie jest gotowy i zrywa ze mną, wyjeżdżając za granicę 3 - lekarz mówi "wielkie gratulacje, widzę 3 serduszka"!!!! Trojaczki!!!! Nie widzę sensu życia dalej. Bez skończonych studiów, bez pracy, sama z trojaczkami!

Gość gość
prowo 0/10

Gość gość
żartujesz prawda?

Gość gość
:D ja tam bym się cieszyła, śmieszne musi być życie z trojaczkami.

Gość Justann
prowokacja...

Gość gość
Niezle prowo. Na pewno bym nie usunela,ale z trojka przesada.

Gość gość
zawsze można usunąć dwa, a jedno zostawic, żeby nei było

Gość gość
Jasne,a pozniej zyc z wyrzutami ze takich ludzi mogla byc 3,wez sie j/e/b/nij

Gość gość
I w tej sytuacji masz sile wchodzic na kafe i ot tak sobie to pisac.:) Super. Gratulacje. Ciesz sie,w konc dalas poczatek trzem zyciom! :) niektorzy nie daja rady nawet jednego.

Gość gość
Dlaczego uważacie, że prowokacja?? Waszym zdaniem takie rzeczy się nie zdarzają? To się cieszcie, że nie jesteście na moim miejscu. Ma rodziców, mówią, że pomogą, ale mnie i tak to dobija.

Gość Mama Domina
Twoja syt ciezka ale poradzilabys sobie sa domy samotnych matek jak rodzina nie pomozeva faceta scigac alimenty

Gość gość
Kobieto wymyśl lepszą prowokację :D

Gość gość
Kompletnie nie rozumiem, dlaczego uważacie, że to prowokacja. Ok nikt mnie nie rozumie.. super... A takie wy tu wszystkie pomocne niby. Dom samotnej matki?? Bez przesady, mam rodziców i mi pomogą, mam gdzie mieszkać i co jeść. Ale mnie przeraża to, że straciłam młodość, studia, imprezy i chłopaka. Kto mnie teraz zechce z trójką dzieci??? Z byłym nie mam żadnego kontaktu. Jego rodzina też milczy.

Gość gość
mądry polak po szkodzie :) szkoda że rodzice Cię nie uświadomili

Gość gość
Trzeba bylo uprawiac bezpieczny sex haha,albo nie rozkladac nog,teraz musisz poniesc konsekwencje chwili przyjemnosci niestety,

Gość gość
do autorki wieku 18 lat byłam w ciąży, facet mnie zostawił ze wszystkim samą, obecnie wychowuje dwojkę dzieci sama, żyję ? żyję świat wokół faceta się nie kręci :-)

Gość gość
typowe, największy problem kto mnie zechce z trójką dzieci. matką będziesz! i na tym się skup a gachów sobie wybij z głowy.

Gość gość
Czy Waszym zdaniem seks z prezerwatywą w teoretycznie niepłodne dni jest niebezpieczny?? Prezerwatywa pękła i widocznie na dodatek poprzesuwała mi się owulacja. Doskonale jestem świadoma w tym temacie, bo jestem po biol-chem!

Gość gość
ta..świetnie się orientujesz....a uświadomienie to też uświadomienie z KIM idziemy do łóżka.....proste..i tutaj bio chem nie pomoże :D

Gość Mama Domina
Dobrze ze masz rodzicow. Nie bede Cie osadzac sama musisz sie zastanowic nad zyciem a ten kolo wie ze to 3?

Gość gość
dokładnie skup uwage na swoje dzieci i na sobie, teraz to wy jesteście najważniejsi a nie facet! Ciesz się, że ma kto Ci pomoc a to są Twoi rodzice :-) Z czasem miłość sama przyjdzie niespodziewanie do Ciebie, ale nie daj się omotać słowom faceta badź na nie głucha tu czyny dużo znaczą. Widzisz autorko ja mam 2 dzieci, cudownych kochanych i nie szukam faceta bo po co ? Skupiłam całą uwagę na dzieci i na siebie, ma być facet w moim życiu fajnie, ma go nie być jeszcze lepiej :D Powodzenia

Gość gość
Ale sexic sie umia a jak ciaza to zaraz,ze mlodosc straca,dobrze bo takie sytuacje uswiadamiaja mlodych,****** sie umialas to teraz wychowasz

Gość gość
Ale sexic sie umia a jak ciaza to zaraz,ze mlodosc straca,dobrze bo takie sytuacje uswiadamiaja mlodych,****** sie umialas to teraz wychowasz ***************************************************** Odniosę się do tej wypowiedzi.Nie oceniajmy tej dziewczyny w taki sposób, to jest dla niej jakaś lekcja od życia, którą musi odrobić. Każdemu może zdarzyć się, że zostanie samotną matką lub ojcem. Mało to osob ginie w wypadku, mało osob rozwodzi się, osoby zyjace po 10 lat ze soba nagle ktorejs ze stron cos strzeli w glowe i zostawia rodzine od tak na pstryk bo ktos inny pojawil sie. Może i Tobie coś takiego przytrafić się, a nie wiesz sam\ sama co los dla Ciebie niesie. Trudno stalo się dziewczyna musi dojrzeć do roli matki i brać życie za rogi :-)

Gość gość
Ale konsekwencje musi poniesc,koniec kropka.

Gość gość
Facet nie wie, że trojaczki, bo odkąd wyjechał nie mam z nim kontaktu. Rodzice pomogą owszem, ale przy jednym to inaczej, niż przy 3!! Poza tym oni jeszcze pracują, więc tylko popołudniami. Poza tym nie uświadamiajcie mnie!!! Czasem kobietom po czterdziestce w długoletnich małżeństwach zdarzają się wpadki, bo coś zawiedzie!!! Myślicie, że tylko głupie, nieuświadomione i niezabezpieczone kobiety wpadają??? Co za idiotyczne myślenie. A facet był ok, dopóki się nie dowiedział o ciąży. Skąd mogłam wiedzieć, że tak zareaguje? Dla mnie to też był szok.

Gość gość
kosekwencje ponieść musi to jest oczywiste. Autorka i tak jest na dobrej pozycji, bo ma kto ją wesprzeć, pomóc to są właśnie jej rodzice. Inni muszą radzić sami, bo nie mają tej pomocy to jest dopiero dramat.

Gość gość
Autorko nie ma co dramatyzować, wychować dzieci musisz, a nie myśleć o facetach !!!!! Bo sprowadzisz sobie tylko kolejny problem zrobi nastepne dziecko i odfrunie, chyba Ci tego nie trzeba ?

Gość Mama Domina
Kkiedys jeszcze przyjdzie moze musi dojrzec wystraszyl sie odpowiedzialnosci niepowinien zostawiac

Gość gość
dasz rade kochana :) my kobiety jestesmy silne :)

Gość gość
trojaczki to mogą być przy wcześniejszym leczeniu hormonalnym, normalnie to co najwyżej bliźnięta byś miała. Beznadziejne prowo...